Momentul cererii in casatorie a trecut, iar acum urmeaza un adevarat maraton al organizarii, deoarece urmatorul pas il reprezinta planificarea nuntii. Nu este deloc usor sa te ocupi de o nunta, deoarece nimeni nu s-a nascut wedding planner, insa, cu implicare si cu dorinta de a avea ziua perfecta la care visati, ei bine, visele devin realitate. Lista cu lucrurile pe care le aveti de facut e un must have si ar trebui sa incepeti sa bifati cat mai multe task-uri de pe aceasta.Ce regasim pe lista? De la sala, data, aranjamente, cumparat verighete, dar nu in ultimul rand, organizarea cununiei religioase, subiect despre care va vom povesti cate ceva azi.

Am putea sa iti dam cateva sfaturi despre modul in care se organizeaza cununia religioasa, insa toate aspectele difera de la un cult la altul. Totul incepe de la stabilirea programului, la modul in care vreti sa decurga ziua cea mare. Trebuie sa va hotarati daca cununia religioasa va avea loc in aceeasi zi cu petrecerea nuntii. In Romania, cea mai intalnita varianta este cea in care cununia religioasa are loc in aceeasi zi cu starea civila si nunta. Depinde foarte mult de voi, de preferintele voastre, insa luati in considerare faptul ca pentru a reusi sa organizati cununia religioasa, trebuie sa aveti certificatul de casatorie, asta insemnand faptul ca prima oara va trebui sa treceti pe la cununia civila.

Vorbind la modul general, trebuie sa porniti de la data desfasurarii evenimentului. In paralel cu cununia religioasa, trebuie sa va orientati la ziua care va convine, sa nu existe anumite sarbatori sau posturi care sa nu va permita legarea spirituala. Cand considerati ca ati gasit o data potrivita, trebuie sa mergeti la biserica sa vorbiti cu preotul ales de voi, sa aflati mai multe detalii si sa va lamureasca cu privire la intrebarile pe care le aveti.

In continuare, ar trebui sa va preocupati de tot felul de detalii care sa contribuie la intensificarea acestui moment. Pentru asta, noi avem o serie de propuneri pentru voi. Puteti folosi spre exemplu pernitele pentru verighete, lumanarile pe care le puteti intr-un mod cat mai elegant, dar nu in ultimul rand, un accesoriu care se va face sezisat in momentul ceremoniei este cosuletul pentru petalele de flori. Unul dintre modelele pe care il veti gasi la noi pe site este Cosulet petale 16, la pretul de doar 29, 00 lei. Este un cosulet perfect pentru petale vintage, avand culoarea crem, completat de o superba broderie si fundite din panglica satinata. Daca va intereseaza acest model, puteti afla mai multe detalii aici.

Un alt model care ar putea sa faca momentul unul cu adevarat special, este Cosulet petale 17, de culoare crem, cu flori din panglica, pietricele si fundite din panglica satinata. Pretul este unul foarte avantajos, de doar 29,00 lei, iar aici veti afla mai multe detalii. Mai departe, am vrea sa va prezentam un alt model potrivit pentru aceasta ocazie, si anume Cosulet petale 9, realizat din satin alb cu broderie dantelata si fundite pe margini, din snur satinat. Il gasiti aici la pretul de doar 29, 00 lei.

Speram ca am reusit sa va oferim putina inspiratie in legatura cu acest subiect, iar daca mai doriti sa cititi alte informatii cu privire la viitoarea voastra nunta, atunci ar trebui sa rasfoiti blogul nostru. Pana data viitoare, va uram spor in pregatire si nu uitati ca timpul fuge, iar momentul nuntii se apropie din ce in ce mai repede.