Aveti o nunta de organizat, dar zilele toride de vara nu va permit sa va concentrati pe ea atat de mult cat v-ati dori? Echipa invitatiedenunta.ro este alaturi de voi si ne dorim sa va oferim inspiratia necesara, chiar atunci cand aveti nevoie. Acum, sa o luam de la inceput ...

Stabileste locatia, stabileste data si realizeaza lista cu invitati. Acestea sunt primele lucruri pe care trebuie sa te focusezi mai intai. Apoi, ajungem la partea noastra preferata, si anume, invitatiile pentru nunta. Aici se ivesc adesea cele mai multe probleme si batai de cap, pentru ca ceea ce v-ati imaginat, parca nu mai este la fel de spectaculos cand aveti invitatia in fata voastra, printata.

Atunci cand alegeti conceptul potrivit pentru nunta voastra, trebuie sa tineti cont in primul rand de stilul pe care il veti adopta pentru evenimentul organizat in cinstea iubirii voastre. Unul dintre stilurile care niciodata nu se demodeaza si se potriveste aproape la orice tematica de nunta, este stilul clasic, elegant. Astazi va propunem cateva modele pentru inspiratie, care fac parte din proaspata noastra colectie, Colectia Style.

 

 

Fluturele

Invitatia Fluture este o invitatie eleganta, simpla si accesorizata cu detalii primavaratice. Aceasta invitatie este potrivita pentru un cuplu fresh, energic, dar si jucaus si ludic in acelasi timp. Cum altfel sa-i invitati pe cei dragi la nunta voastra, daca nu printr-o invitatie care sa demonstreze faptul ca iubirea dintre voi doi are puterea de a va permite sa retraiti clipele copilariei?

 

Baroque

Invitatia Baroque debordeaza de eleganta si rafinament, doua caracteristici esentiale pentru orice nunta. Husa invitatiei este lucrata cu atentie, detaliile curbate ne duc cu gandul la petrecerile grandioase de mai demult, iar piatra pretioasa aplicata in mijloc adauga un plus de extravaganta. Recomandam aceasta invitatie unei tematici de nunta vintage, unde decoratiunile se impletesc perfect cu acest model de invitatie.

 

Cutia fermecata

Acest tip de invitatie este unul foarte special, si asta din mai multe motive. Fiind o invitatie creative care este livrata sub forma unei cutii de bijuterii, le va oferi celor dragi un sentiment de nedescris, vor simti ca le acorzi importanta care li se cuvine. De ce? Pentru ca toata povestea voastra a inceput astfel, de la o cutie, in care se afla un inel, pe care ea l-a acceptat cu toata dragostea. Astfel, invitatul va putea sa simta putin din acea emotie pe care voi doi ati trait-o, si va vrea cu siguranta sa fie partas la nunta voastra. In plus, este o invitatie diferita, iesita din sfera banalului.

Acestea sunt doar cateva dintre superbele modele care alcatuiesc Colectia Style. Pentru a descoperi mai multe concepte de invitatii, dar si pentru a vedea restul colectiilor noastre, te invitam sa dai click AICI .