Floral si vintage sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie noua colectie de invitatii de nunta pe care vi-o punem la dispozitie. ARMONI nu este doar un concept, ci un mod inedit, original si elegant de a-i invita pe cei dragi la marele eveniment. Colectia cuprinde 91 de modele de invitatii de nunta, fiecare avand un design deosebit si unic, la cele mai bune preturi.


Noua noastra colectie Armoni cuprinde modele variate de invitatii de nunta in culori pastelate, imbinate intr-un mod deosebit cu elemente florale, fir de rafie pentru un aspect vintage, ciucuri, plicuri originale si in diverse forme, panglici si funde, design-uri care sigur ii vor impresiona pe invitatii vostri.


Invitatiile de nunta din colectia Armoni variaza de la modele dreptunghiulare, la patrate, decupaje in diverse forme, poze cu mirii pe coperta, pliabile sau legate in diverse moduri, cu elemente florale, dantelate sau din satin, fiecare model fiind unic in felul sau, dar toate prezentand un aspect vintage, pastelat, ideal pentru nuntile din orice anotimp.


Modelul 17106 spre exemplu, este o invitatie clasica, confectionat din carton mat, pliabil in trei pe verticala, cu un deosebit model floral pe exterior si un decupaj prin care se vad numele mirilor. Un alt model din colectia Armoni este 17070, o invitatie de nunta din carton crem sidefat, introdus intr-un suport pliabil cu rol de plic in tonuri florale pastelate, accesorizat cu o panglica satina roz cu rol de prindere.


Pentru romanticii incurabili recomandam modelele cu fluturasi sau inimioare, cum ar fi modelul 16268, care desi are un design in linii simple, creeaza un efect vizual vintage foarte placut, in special plicul maro care este accesorizat cu fire de rafie si si un fluture alb atasat pe aceasta.
Invitatia de nunta 17017 este o alta alegere potrivita datorita formatului clasic cu elemente originale. Textul invitatiei este tiparit pe un carton lucios, prevazut la capat cu un snur maro care are la capat doua decupaje in forma de cheita si casuta. Aceste elemente decorative vintage nu au doar un rol estetic ci se utilizeaza la scoaterea invitatiei din plic, care la randul sau are un design ce imita lemnul si prezinta mesajul LOVE in litere mari.


Pentru note mai elegante, colectia Armoni prezinta invitatia de nunta 17007, un deosebit model realizat din carton mat prevazut cu snur cu ciucur negru care se introduce intr-un plic in culoarea roz pal prevazut cu colturi decorate cu elemente florale embosate si doua decupaje prin care se vor vedea numele mirilor.


Un alt model deosebit al colectiei Armoni este invitatia de nunta 17056, realizata din carton lucios cu trandafiri roz pal de diverse marimi pe un fundal albastru pastel si o coala de calc semitransparenta destinata tiparii textului, prinsa cu un snur de rafie pentru a pastra notele vintage ale colectiei. Elementul surpriza este plicul la acest model de invitatie de nunta, acesta fiind de fapt o cutiuta dreptunghiulara care pastreaza acelasi detaliu floral, prevazuta cu o fundita aurie si un carton destinat numelor persoanei invitate.


Mai multe modele disponibile in noua noastra colectie Armoni puteti vizualiza aici.