Pentru ca dorim sa va punem la dispozitie toate accesoriile necesare unei nunti reusite, va oferim o gama variata de casute de nunta sau cutii pentru daruri, ideale pentru plicurile cu bani, felicitarile sau impresiile primite de la invitatii vostri.

Disponibile in diverse forme si stiluri, casutele de nunta sau cutiile de nunta pentru daruri sunt atat functionale si practice, cat si elegante, fiind un accesoriu deosebit care cu siguranta se va remarca pe sau langa masa mirilor.

Imbracate in satin elegant, casutele pentru daruri de nunta prezinta decoratii delicate din fundite de satin iar in partea centrala se regaseste un frumos decor care ii incadreaza pe miri. Casutele de nunta sunt disponibile pe culorile alb, albastru, auriu, crem, mov, rosu si visiniu, fiind foarte versatile si potrivite oricarui tip de decor interior pe care il alegeti pentru nunta voastra.

In cazul in care preferati ceva mai clasic, va putem ajuta cu modele de cutii de nunta pentru daruri fie in forma de cufar, simbol al pastrarii amintirilor, de inima, simbol al iubirii sau de joben, care ar simboliza distinctia mirilor, oricare model emanand un aer de eleganta desavarsita, atent decorate cu detalii subtile si cu gust.

Transformati-va nunta intr-una de poveste prin atenta alegere a detaliilor. Suntem intotdeauna la dispozitia voastra pentru a va oferi sau recomanda accesoriile ideale de nunta, cum ar fi aceste casute sau cutii pentru daruri. In plus, dispunem si de o colectie variata de plicuri pentru bani sau pentru felicitari care sa se asorteze cu aceste casute.

Dupa eveniment, puteti utiliza aceste casute de nunta sau cutii pentru daruri pentru pastrarea amintirilor, cum ar fi felicitarile, impresiile sau pozele invitatilor, amintindu-va de momentele unice pe care le-ati trait in ziua in care v-ati unit destinele si in care ati petrecut alaturi de cei dragi.