Cat de repede a trecut un an, un an in care am reusit sa facem atatia miri feiciti. Va multumim din  tot sufletul pentru toata increderea si sprijinul vostru. Sunteti minunati si ne bucuram cand ne gandim ca intr-o oarecare masura, am contribuit si noi la conceperea acelei zi de poveste. Speram ca si anul 2017 ne va aduce la fel de multe surprize, poate chiar mai multe. Am incercat sa invatam cate ceva de la fiecare in parte, astfel ca, am acumulat multe lucruri noi pe parcursul intregului an.

Ce a insemnat 2016 pentru noi? Am fost prezenti la 18 targuri cu profil, unde am discutat cu toata lumea care a fost interesata de ofertele noastre si de modul in care ii putem ajuta. Fara sa ne dam seama, am ajuns la concluzia, de cateva zile, ca am avut peste 10.000 de cupluri care au considerat ca noi suntem potriviti pentru ceea ce acestia au cautat. Pentru voi, cei care inca sunteti in demersul pregatirilor pentru nunta, va asteptam cu mare drag intr-unul din magazinele noastre sau la noi pe site, pentru a gasi accesoriile de nunta perfecte pentru voi.

Avem multe planuri pentru anul ce va veni. Avem multe obiective pe care ne dorim sa le atingem si poate ce e mai important, acea dorinta de a ne multumi clientii. Vom fi prezenti la targurile ce vor veni, in Cluj-Napoca, Baia-Mare, Arad, Sibiu, Targu-Mures, Suceava, Deva si Alba-Iulia. Speram ca ne vom intalni pe acolo si nu ezitati sa treceti pe la noi la stand pentru a va prezenta ofertele si produsele noastre. Avem multe surprize pentru voi.

Speram ca si voi sa aveti parte de un an nou fericit, cu cat mai multe impliniri si momente fericite. Acum, la final, inchinam un toast pentru tot ce a insemnat anul 2016, cu specificarea ca noul an sa ne aduca cat mai multe surprize placute. La multi ani!