Invitatiile reprezinta introducerea pe care v-o faceti in privinta nuntii, deci ar trebui sa le transmita ceva, sa le ofere posibilitatea celor invitati de a anticipa acest moment important. Trebuie sa alocati suficient timp in cadrul acestui capitol, pentru a fi siguri ca veti gasi invitatiile ce se muleaza pe conceptul ales pentru nunta. Prima impresie conteaza intotdeauna, astfel trebuie sa incercati ca pe langa toate lucrurile pe care le-ati planificat efectiv pentru ziua cea mare, sa puneti accent si pe invitatii, care vor face introducerea. Bineinteles ca invitatii vostri nu vor stabili daca vin la eveniment sau nu pe baza design-ului invitatiei, insa este important ca voi sa puneti accent chiar si pe cele mai mici detalii, asta in cazul in care visati la nunta perfecta. Alegerea acestora nu trebuie sa va dea batai de cap, din contra, trebuie sa reprezinte una dintre activitatile placute pe care trebuie sa le realizati in planificarea nuntii. Pentru azi, v-am pregatit cateva sfaturi, ce trebuie sa faceti si ce nu, in legatura cu invitatiile.

Invitatiile trebuie trimise cu 6-8 saptamani inainte! Oamenii pe care ii doriti aproape de voi in ziua nuntii, trebuie sa stie din timp detalii legate de acest eveniment. Astfel, veti evita ca acestia sa isi faca planuri care sa ii impiedice sa ajunga. Totodata, tine de bunul simt sa trimiteti invitatiile in aceasta perioada. Pana la urma, cui ii plac invitatiile pe ultima suta de metri?

Comandati suficiente invitatii! Fiti siguri ca ati verificat lista cu invitati de cel putin 3 ori inainte sa plasati comanda invitatiilor. Atunci cand sunteti siguri de numar, adaugati 20-30 extra, pentru siguranta. Economisiti timp pretios daca procedati in acest fel.

Alegeti invitatiile in functie de concept! Majoritatea mirilor se intreaba ce fel de invitatii sa aleaga, care sunt cele potrivite pentru eveniment si asa mai departe. Tinand cont de ceea ce va place, este indicat sa alegeti invitatiile in functie de conceptul ales, pentru a stabili o uniformitate si pentru a le oferi invitatilor o mica mostra in privinta felului in care va arata nunta.

Fara texte lungi! O invitatie, din punct de vedere al textului, trebuie sa fie scurta si la subiect. Daca totusi doriti ca prin intermediul invitatiei sa oferiti ceva detalii legate de povestea voastra de dragoste, incercati sa gasiti o fraza cheie sau un citat, care sa nu ocupe foarte mult spatiu. In general, pe invitatii se regasesc informatii care sa il ajute pe cel invitat sa afle mai mult despre nunta, precum: data, ora, locatia, nasii, parintii.

Nu uitati de plicuri! Unele invitatii necesita plicuri in care sa fie introduse. In functie de locul in care va comandati invitatiile, ganditi-va sa luati pe aceeasi comanda si plicurile, pentru a evita alte complicatii. Totusi, unele invitatii nu necesita plicuri, insa noi am dorit sa va aducem la cunostinta acest aspect.

Nu puteam incheia acest articol fara sa va oferim cateva modele, care speram ca se regasesc in conceptul gandit pentru nunta voastra. Daca sunteti acel cuplu care nu se sfieste sa isi arate dragostea tot timpul, atunci unul dintre modele de invitatii care sa reprezinte acest lucru, este Invitatie de nunta 1.15.407. Acest model este unul simplu, insa nota de iubire este oferita de inimioara centrata pe partea din fata a invitatiei. La acest model, veti scapa de grija plicurilor, deoarece vor veni odata cu invitatiile. Le gasiti la pretul de doar 1.98 lei, iar mai multe detalii veti gasi aici.

Daca va plac invitatiile mai haioase, care sa aduca un zambet pe fetele persoanelor ce vor fi prezente la marele eveniment, atunci cu siguranta ati putea lua in considerare modelul Invitatie de nunta 1.15.411 . Invitatia se impatureste si are deasupra o fundita din material textil si o imagine haioasa cu cei doi miri. O gasiti aici, la pretul de doar 2.48 lei.

O invitatie perfecta pentru o nunta in stil vintage, care emana rafinament si eleganta este Invitatie de nunta 2122. Design-ul acesteia este pe un fundal negru, cu insertii florale de negru sidef si crem. O gasiti la petul de 2.19 lei, iar pentru a vedea poze, intrati aici.

Un ultim sfat de la noi, nu lasati pe ultima suta de metri acest aspect! Avand in vedere ca trebuie sa trimiteti invitatiile cu 6- 8 saptamanai inainte de nunta, trebuie sa le si comandati din timp, preferabil cu 3 luni inainte . Pentru alte sfaturi folositoare pentru viitoarea voastra nunta, stati pe aproape, deoarece urmeaza multe alte articole interesante.