Viitoarea voastra nunta va fi cu adevarat una speciala, atata timp cat va veti ocupa de organizarea acesteia de la A la Z. Este foarte important sa fiti atenti chiar si la cele mai mici detalii pentru a avea intr-un final rezultatele la care va asteptati. De obicei sala, decoratiuniile, meniurile, rochia si costumul, verighetele si asa mai departe, sunt aspecte de care este practic imposibil sa uitati, insa mai raman cateva detalii care sunt esentiale pentru a avea o zi perfecta. Azi dorim sa povestim un pic si sa va reamintim cat sunt de importante cadourile, sau mai bine spus micile atentii pe care le oferiti invitatiilor la sfarsitul nuntii.

Prin intermediul acestui gest, le multumiti invitatilor ca au fost alaturi de voi in cea mai importanta zi din viata voastra. In plus, acestia vor avea un mic suvenir de la nunta voastra, astfel vor pastra vie amintirea momentului. In privinta cadoului, aveti o gama foarte larga din care puteti alege ceea ce voua va place cel mai mult. De obiecei, in cadrul nuntilor, mirii aleg sa ofere invitatiilor sticle cu bautura si eventual o felie de tort. Daca alegeti si voi sa oferiti invitatiilor sticle cu bautura, atunci trebuie sa va concentrati atentia, ca pe langa bautura, sa oferiti si o sticla potrivita pentru tipul de alcool ales. Pentru a va face sa intelegeti mai bine, va vom oferi cateva exemple.

Eleganta sticla 250 ml Suvenir este ideala pentru marturii de nunta, dar si pentru ambalarea sau servirea bauturilor rafinate. Design-ul simplu al acesteia va permite sa o personalizati cu etichete ce se potrivesc stilului dumneavoastra, precum si mesaje care va reprezinta. In privinta bauturii, una dintre optiunile pe care noi o recomandam este coniacul, perfect pentru aceasta sticla. Daca doriti sa vedeti poze cu acest model si pretul, atunci in continuare va invitam aici.

Sticla de 500 ml in forma de butoias, este excelenta pentru servirea tuicii, dar si a altor bauturi spirtuase. Este potrivita totodata si pentru marturii si nu uitati ca aveti posibilitate de a o personaliza, alegand unul din zecile de modele de eticheta puse la dispozitia dumenavoastra. Pentru a vizuliza mai multe detalii, va invitam aici.