Detaliile alcatuiesc cea mai frumoasa nunta

 

Am ales sa va vorbim in acest articol despre cel mai mic detaliu dintre detalii, si anume, plicul pentru bani. Chiar daca voua vi se pare nesemnificativ sau inutil, pentru ca cei mai multi invitati probabil vin cu plicul pregatit, iti spunem noi ca nu este chiar asa! Din experienta cuplurilor cu care noi am colaborat pana in prezent, am aflat ca apropriatii nostri apreciaza foarte mult atentia mirilor pana la cele mai multe detalii, si sunt placut impresionati daca efortul lor la nunta este minim, iar distractia maxima.

Cred ca si voi, de fiecare data cand ati mers la o nunta, v-ati pus problema plicului in care oferiti cadoul pentru miri. Ba v-ati trezit in ultima clipa ca nu il aveti, ba a trebuit sa va faceti timp sa cautati unul, si poate libraria nu va este chiar la indemana. Ganditi-va ca invitatii vostri sunt la fel. Nu v-ar placea sa ii incantati pana la capat si prin cele mai mici detalii? Suntem convinsi ca DA, vreti sa faceti asta pentru ei!

De ce merita sa investiti in plicuri pentru bani? Iata doua motive simple:

 

          1. Comoditatea invitatilor

Invitatii tai sunt criticii nuntii tale, asa ca ai face bine sa ai mare grija de ei, iar daca le asiguri confortul necesar, lucrurile sunt mult mai usoare de aici incolo. De aceea, dragii nostri, chiar daca pare pentru voi un detaliu nesemnificativ, plicul pentru bani pus la indemana invitatilor este un mare plus pentru voi. Mai mult, noi va recomandam chiar sa il personalizati cu un mic text de multumire, sau cu un design mai aparte care sa il scoata din monotonie.

 

          2. Tabloul complet

Ne referim aici la intreaga imagine a nuntii voastre, la povestea creata de voi, poveste care necesita continuitate si regasire pana in cele mai mici detalii. Astfel, daca alegeti sa achizitionati mapele pentru pentru bani, puteti opta chiar sa intregiti povestea voastra, prin alegerea unui design care sa se potriveasca tematica nuntii voastre. Noi va putem la dispozitie zeci de modele diferite, care sa va satisfaca toate cererile: de la modele romantice, moderne, pana la modele clasice, elegante sau haioase. Descoperiti-le pe toate aici.

 

V-ati gandit ca poate exista un detaliu asa mic care poate schimba atat de mult perceptia invitatilor? Iata ca din nou, nunta se dovedeste a fi un eveniment mult mai complex decat v-ati gandit in momentul in care ati spus cu entuziasm, sincerul DA!

 

Echipa Invitatie de nunta (Card distribution) va incurajeaza sa spuneti DA unei nunti complete! Mai multe articole care te pot ajuta in organizarea nuntii tale gasesti pe blogul nostru. Te asteptam cu drag sa le citesti!