Ati pornit in cautarea invitatiilor de nunta perfecte? Atunci ati ajuns in locul potrivit! Suntem aici pentru voi sa va oferim mereu cele mai noi concepte de invitatii de nunta si sa va anticipam dorintele si asteptarile. Acestea fiind spuse, suntem bucurosi astazi sa va anuntam ca am pregatit o noua colectie pentru voi, in care am adunat toate invitatiile pentru care mirii nostri au aratat cel mai mult interes!Care sunt cele mai dorite invitatii de nunta?

Cuplurile pe care le-am consiliat pana acum in materie de invitatii de nunta au fost foarte deschise, creative si pline de entuziasm. Astfel, am reusit foarte bine sa comunicam cu ei si sa alegem cele mai potrivite invitatii pentru marele lor eveniment. Multi dintre miri opteaza inca pentru invitatiile clasice, simple, deoarece acestea ii reprezinta cel mai bine, si asa spun ei ca isi vor impresiona invitatii. Altii, pe de alta parte, isi doresc si cauta invitatii cat mai haioase, mai vesele si mai pline de viata, prin care sa reuseasca sa le aduca un zambet pe buze celor dragi. Foarte multi, aleg varianta Glam, in culori de auriu, argintiu, auriu rose, pentru ca isi doresc sa faca din nunta lor un adevarat festin invaluit in eleganta.

Totul consta in personalitatea si in gusturile voastre! Nu exista o invitatie nepotrivita, ci doar o neconcordanta intre firea voastra si stilul invitatiei! Asadar, nu va ingrijorati! Cele mai dorite invitatii de nunta le gasiti acum la un loc, in noua Colectie Popular.Cateva idei altfel …

Pentru ca ne place sa va ajutam cat de mult putem, vrem astazi sa va dam cateva idei de tematici de nunta, impreuna cu invitatiile potrivite lor.    1. O nunta in stil Hollywood– ce ati spune de o nunta ca in filme, o nunta in care lumea sa simta cu adevarat ca se regaseste platoul de filmari, si sunt actori in propriul film al iubirii voastre. Noi spunem ca este un concept aparte, pe care nu oricine indrazneste sa-l adopte! Acum, avem si invitatia potrivita! Ce spuneti?    1. Ne intoarcem in copilarie – de ce sa nu sarbatoriti inocenta iubirii voastre la intensitate maxima? Daca sunteti un cuplu ludic, care inca se mai joaca prin casa si care adora imbratisarile, va recomandam sa incercati o nunta prin care sa transpuneti sentimentele copilariei. Invitatia e mai mult decat potrivita, nu-I asa?  1. Indragostiti de mare –Sunteti iubitori ai naturii? Mai mult, credeti ca sunteti copiii marii, si atunci cand mergeti la mare sau la ocean, cu greu va despartiti de acesta? O nunta cu tematica marina este cu totul unica. In plus, avem si invitatia perfecta pentru voi!

Speram ca v-au placut propunerile noastre si va invitam si pe voi sa va puneti imaginatia la incercare si sa gasiti tematica perfecta pentru nunta voastra, cu invitatia potrivita! Pentru asta, dar si pentru mai multe colectii, va asteptam pe site-ul nostru si pe pagina noastra de Facebook