In ziua de azi ne dorim sa fim cat mai originali in oferirea unui cadou de nunta invitatilor la plecare, de aceea invitatiedenunta.ro va sta la dispozitie cu idei deosebite, unice si extrem de diversificate. Azi, va propunem borcanele pentru marturii de nunta pe care le puteti umple cu diverse elemente decorative, gemuri, compoturi, miere sau pot fi accesorizate cu diverse etichete personalizate sau panglici pentru un design unic care cu siguranta va impresiona.


De dimensiuni mici si mijlocii, colectia noastra de borcanele pentru marturii de nunta este variata si include modele diferite, de la variante simple de borcane la modele hexagonale, variante tip amfora, borcanele ovale, patrate, cu dop de pluta, rotunde cu inchidere etans si sarma.


Modele mai mari de borcane marturii de nunta, cum ar fi modelul Runa sau cel Octogonal pot fi folosite pentru a le oferi invitatilor compoturi, bomboane, drajeuri, diverse elemente decorative ca bile din sticla sau cristal, nisip decorativ colorat, ingrediente praf pentru prepararea uneor prajituri sau briose, etc. , aici va limiteaza doar imaginatia voastra.


Borcanelele marturii de nunta de dimensiuni mai mici pot fi umplute cu miere, miere cu scortisoara, seminte de flori, puteti alege boabe de cafea, gemuri fine, bomboane, polen, siropuri, elemente decorative, pene si margele, pietricele pretioase s.a.m.d.


O alta varianta de utilizare a borcanelor pentru marturiile de nunta, in special in cazul in care aveti un eveniment mai restrans, e sa personalizati fiecare borcanel in functie de invitati, sa puneti in fiecare elemente care ii reprezinta sau care stiti ca le plac, deoarece in acest fel , ii veti face pe toti sa se simta apreciati. Borcanele pentru marturii de nunta pot fi accesorizate cu diverse capace, panglici sau fire de rafie pentru a crea diverse design-uri, de la elegant, la vintage sau traditional.


In plus, borcanele de mici dimensiuni pot fi modificate si pentru a obtine un decor romantic, in special afara cand pot fi folosite ca suporturi pentru lumanari, fie plasate pe mese fie atarnate pentru a forma o perdea de lumina de efect.


Oricare ar fi alegerea voastra, borcanele pentru marturii de nunta sunt produse extrem de versatile pentru a face cadouri minunate celor dragi, si puteti opta si pentru cutiile disponibile pe site. Nu uitati ca cu putina creativitate puteti crea ceva care sa lase o impresie frumoasa si o amintire extrem de placuta. Frumusetea sta in detalii.