Daca va ganditi ca maratonul cautarii rochiei de mireasa perfecte, sau alegerea florilor si a decoratiunilor pentru nunta voastra sunt actiuni invaluite de stres, ei bine, si invitatiile de nunta pot provoca aceeasi panica, daca nu stiti exact ceea ce va

Stim foarte bine ca invitatiile de nunta dau tonul intregului eveniment, asa ca este foarte important ca acestea sa fie perfect integrate in tabloul nuntii voastre.

In articolul de astazi vrem sa va oferim cateva sfaturi care sa va ajute atunci cand incepeti cautarea invitatiilor perfecte, ca experienta voastra sa fie una placuta, asa cum ar trebui sa fie.

  • Tineti cont de tematica nuntii – asa cum am mentionat deja, invitatia este un prim lucru pe care cei dragi il primesc, referitor la nunta voastra. Astfel, pentru a reusi sa le captati atentia si sa-I faceti curiosi de evenimentul vostru, invitatia trebuie sa inspire putin din ceea ce va fi la nunta. Astfel, va recomandam sa alegeti dinainte cateva culori pe care sa se bazeze intreaga nunta, iar acestea sa fie regasite si in invitatia aleasa de voi.
  • Stabiliti-va un buget – Asa cum si pentru rochia de mireasa sau pentru decoratiuni v-ati stabilit un buget, nici in cautarea invitatiilor de nunta nu ar trebui sa porniti fara unul bine stabilit. Numarati-va invitatii, ganditi-va cat ati fi dispusi sa cheltuiti pe o invitatie, si voila! Bugetul e stabilit. PS: va rcomandam sa adaugati inca 10-15 invitatii in plus, pentru ca niciodata nu se stie…
  • Ascultati-va instinctul – Parerile noastre, ale tuturor sunt impartite. Astfel, o invitatie care pe voi va poate impresiona, altora s-ar puteasa nu le placa deloc. Asta tine de subiectivitate si de gusturile fiecaruia. Optati mereu pentru ceea ce va atrage atentia, pentru ca inseamna ca aia vi se potriveste voua cel mai bine.
  • Orientativa spre online –Procesul cautarii invitatiilor de nunta poate fi unul de lunga durata, care va incepe sa va epuizeze entuziasmul si creativitatea. Sfatul nostru este sa cautati invitatiile pe internet si sa le comandati tot de acolo. Mult mai simplu si eficient! Daca sunteti reticenti la ceea ce vi se va livra, cereti prima oara o mostra, pentru a va forma o idee. In plus, de multe ori veti putea beneficia de discount-uri in mediul online!

Daca reusiti sa respectati aceste sfaturi simple, maratorul cautarii invitatiilor de nunta va fi cea mai frumoasa experienta pe care o veti avea in organizarea nuntii! Intre timp, noi v-am pregatit o noua colectie, una diferita, scoasa din sfera banalului, potrivita pentru cuplurile indraznete care sunt satule de clasic si elegant.Vorbim despre Colectia Concept, o colectie plina de viata si culori vii.

Va asteptam pe site sa rasfoiti noua Colectie Concept (AICI) si sa descoperiti si alte colectii care pot fi potrivite pentru nunta voastra.