Cu totii stim ca ziua nuntii este destinata sa celebreze dragostea si fericirea. Mireasa, mirele, familiile si prietenii acestora, vor trai intens timp de cateva luni, planificara nuntii. Nu este vorba numai despre a gasi rochia de mireasa potrivita sau de a gasi un costum care sa ii vina bine mirelui. De fapt, tot ce este asociat cu o nunta, toate aceste elemente, sunt puse impreuna pentru a simboliza aceasta ocazie speciala. Acesta este motivul pentru care, chiar si masina in care fericitul cuplu va pleca de acasa la starea civila, iar mai apoi spre Biserica si tot asa, este de asemena, un obiect care trebuie decorat.  Ei bine, daca ati fost in cautarea unor modalitati unice si impresionane pentru a face masina in care veti calatori mai frumoasa, atunci sa stiti ca v-am pregatit cateva propuneri si sfaturi.

Stilul sau tema nuntii voastre va influenta in mare masura o multime de decizii pe care trebuie sa le luati cu privire la ziua cea mare. Fie ca este vorba de ceremonia religioasa, locatia pentru sesiunea foto, locul de desfasurare sau de transport, alegeti o tema sau un stil care sa reflecte cu adevarat personalitatea voastra. Tema poate fi compusa dintr-o paleta de culori, sau sa fie legata de o anumita perioada, anotimp sau un concept, precum cel vintage.

Dupa cum spuneam, ar fi frumos sa includeti in lista voastra si transportul, adica modul prin care veti merge de la un loc in altul. Cu cat planificati mai devreme acest aspect, cu atat este mai probabil sa va asigurati masina care sa va multumeasca dorintele. Daca doriti sa inchiriati, atunci cu siguranta trebuie sa va apucati din timp, insa daca vreti sa apelati la prieteni sau familie, atunci puteti sa mai stati relaxati putin.

 

Cum decorati?

 

Avand in vedere ca ziua nuntii este doar despre voi, atunci se cuvine ca si masina care va va purta dintr-un loc in altul, sa se faca sesizata. Avem multe propuneri pentru voi, insa vom incerca sa ne limitam la cateva, sa nu va plictisim. Oricum, stim ca si voi aveti imaginatie si creativitate si ca impreuna veti concepe ceva spectaculos. In primul rand, dorim sa va atragem atentia asupra culorii masinii. In cazul in care veti merge cu o masina deschisa la culoare, alegeti accesorii care sa vina cumva in completare, ca o pata de culoare subtila. De exemplu, foarte bine s-ar potrivi o funda de decor aurie, alaturi de care mai puteti incorpora cateva flori,pentru a completa intreg cadrul. Noi dispunem de un astfel de accesoriu, la pretul de doar 1.89 lei, iar daca doriti sa vedeti mai multe detalii, atunci va asteptam in continuare aici.

In cazul in care masina este inchisa la culoare, atunci puteti merge pe contraste mai puternice, insa aveti grija sa nu cadeti in cealalta extrema, de a va transforma masina intr-un kitsch. Spre exemplu, noi va propunem pentru o masina inchisa la culoare, funda mica decor masina-aurie, care se ataseaza de obicei pe oglinzi, insa voi puteti sa ii gasiti si alta intrebuintare. Este o culoare care scoate un contrast foarte elegant pe o culoare inchisa. Pretul este de doar 1.89 lei, iar mai multe detalii gasiti aici.

Daca masina va fi de culoare deschisa, puteti folosi culori luminoase. Un exemplu in acest sens ar fi funda mica decor masina- mov, la pretul de doar 1,89 de lei, care la fel, se poate atasa de oglinzile masinii sau in orice alt loc pe care il preferati. Mai multe detalii veti gasi aici.

Pe langa aceste funde, voi mai puteti folosi diverse accesorii pe care le considerati potrivite. Nu exista o regula sau cele mai bune sfaturi, deoarece acest lucru tine de gusturile fiecaruia. Aveti mana libera, iar daca mai aveti si putina creativitate si imaginatie, atunci suntem siguri ca nici nu mai trebuie sa continuam cu sfaturi. Poate v-am indus in eroare,insa la noi pe site veti gasi mult mai multe modele, in functie de ce va doriti.

 

Cine va decora masina?

 

In mod traditional, nasul sau cavalerii de onoare sunt responsabili de acest task, insa voi ar trebui sa ii anuntati de acest lucru. Sau, daca doriti sa fiti voi proprii decoratori, atunci aveti mana libera sa faceti voi acest lucru. Oricum ar fi, este foarte important sa il treceti in lista de planificare, asta daca va doriti ca totul sa iasa perfect.