Ambalajul conteaza, asta stim si noi si de aceea ne-am gandit sa va punem la dispozitie modele de cutii deosebite pentru marturiile de nunta. Dispunem de o gama variata de modele de cutii de nunta, de la cutii pentru borcane si sticle, la cutii pentru prajituri sau cutii pentru ambele. Faceti un cadou frumos de plecare invitatilor care au ales sa va impartaseasca bucuria in acea zi speciala, iar ei vor ramane cu inca o amintire placuta!

Primul pas pe care l-am luat in considerare a fost partea practica a cutiilor pentru marturii, acestea fiind disponibile si in modele cu manere, si apoi ne-am orientat catre un design atragator si versatil care sa exprime eleganta necesara oricarui tip de nunta.

Cutiile pentru borcanele de marturii sunt absolut superbe, completand la perfectie continutul acestora, oricare ar fi alegerea Dumneavoastra. Spre exemplu, modelul CN 1030 are un design simplu, elegant cu detalii discrete de auriu pe fundal crem, prezentand decupaje strategic create pentru vizualizarea borcanelor si continutul acestora.

Cutiile pentru prajituri sunt concepute in asa fel incat dulciurile sa poata fi transportate cu usurinta, fara a fi tocite sau zdrobite. In plus, cutiile pentru prajituri, cum e modelul CN 1007, dispun de o tavita interioara si maner pentru pentru un transport facil. Fie ca veti alege un model de cutie pentru prajituri simpla, dreptunghiulara, sau unul cu maner, prajiturile Dumneavoastra delicioase vor ajunge intacte la destinatie intr-un ambalaj atragator, rezistent si foarte practic.

Cutia pentru sticla este realizata dintr-un carton rezistent care nu doar ca suporta greutatea sticlei, fara pericol de a se rupe, ci o si protejeaza de lovituri. In plus, design-ul ergonomic este extrem de eficient, completat la perfectie de un exterior crem cu detalii florale aurii subtile si elegante.

In cazul in care doriti sa le oferiti invitatilor Dumneavoastra atat prajituri cat si si o sticla de bautura ca marturii de nunta, va punem la dispozitie si aceasta varianta, modelul acesta fiind ideal pentru stocarea si transportul unei sticle si a unei caserole de prajituri. Design-ul discret cu inseratii de auriu pe fundal crem va iesi in evidenta si va fi primit cu bucurie de invitatii Dumneavoastra, care, de altfel, vor putea vizualiza continutul cutiei prin decupajele atent pozitionate.

In privinta conceptului si a design-ului cutiile de nunta pe care vi le punem la dispozitie sunt elegante, atat prin forma cat si decor exterior. Detaliile florale sau traditionale vor impresiona prin simplitatea liniilor si combinatia perfecta de culori. Oferiti-le invitatilor Dumneavoastra inca un motiv pentru care sa plece cu zambetul pe buze, cu ajutorul acestor frumoase si originale cutii de nunta pentru marturii.