Pornind de la invitatii de nunta, pana la sticlute de marturii, am incercat ca fiecare produs in parte sa emane eleganta, rafinament si bun gust, insusiri pe care orice nunta de success ar trebui sa si le asume.

Pentru fiecare cuplu in parte, nunta reprezinta cel mai important moment din viata lor, un moment care trebuie sa fie organizat cu mare atentie si cu foarte multa rabdare, ca lucrurile sa iasa exact asa cum v-ati propus. Misiunea noastra este sa va ajutam in completarea nuntii voastre cu toate detaliile necesare, care sa trezeasca un sentiment de uimire si de placere in randul invitatilor dumneavoastra.

Pornind de la invitatii de nunta, pana la sticlute de marturii, am incercat ca fiecare produs in parte sa emane eleganta, rafinament si bun gust, insusiri pe care orice nunta de success ar trebui sa si le asume. Echipa noastra este pregatita sa consilieze orice cuplu aflat in impas. Va asteptam la noi doar cu zambetul pe buze si cu mult entuziasm pentru a putea gasi pentru voi cele mai potrivite produse, care sa diferentieze nunta voastra de celalale. 

Lucram cu drag la fiecare produs in parte. Designerii nostri si-au contopit creativitatea in cele mai reusite articole pentru nunta dumneavoastra, astfel incat printr-o simpla vizita la magazinul nostru, sa reusiti sa puneti la punct toate detaliile necesare care au mai ramas, pentru a face nunta voastra perfecta, exact cum ati visat ca ea sa fie.

Diversitatea este punctul nostru forte. Printr-o gama larga de produse, avem siguranta ca toate cuplurile pleaca fericite si usurate de la noi din cauza ca si-au luat de pe umeri grija lucrurilor marunte ce lipseau din nunta lor perfecta. La noi puteti gasi invitatii de nunta, pungute pentru cadouri, sticlute pentru marturii, plicuri pentru bani, cutii pentru nunta, dar si multe alte accesorii precum pernute pentru verighete, panglici, pahare pentru miri, si foarte multe altele. Pentru a le vedea pe toate, va invitam cu drag sa ne treceti pragul, pe www.invitatiedenunta.ro.

La noi, diversitatea nu consta doar in multitudinea de produse, ci si in multitudinea de materiale utilizate in crearea acestora. Puteti opta pentru diferite tipuri de carton in ceea ce privesc invitatiile, puteti alege intre sticla si plastic pentru sticlutele de marturii, puteti alege sa le personalizati cu diverse etichete, pe scurt, la noi veti gasi foarte multe posibilitati, de aceea suntem siguri pe noi cand spunem ca echipa noastra poate usura organizarea nuntii dumneavoastra.

Avantajul colaborarii cu noi in achizitionarea invitatiilor de nunta si nu numai, este faptul ca ne descurcam si cu bugetele mici. Daca ati decis sa va organizati nunta singuri, iar bugetul ramas pentru detalii nu este unul foarte mare, echipa Invitatii de nunta (Card distribution) va va indruma spre cele mai bune optiuni pentru dumneavoastra. Pentru a va face o idee despre produsele noastre, va asteptam cu drag sa aflati mai multe detalii pe www.invitatiedenunta.ro