Invitatiile de nunta sunt bineinteles primul pas dupa stabilirea datei nuntii si gasirea unei sali. Dar mai aveti atatea pregatiri de facut pentru ca totul sa iasa perfect, si normal ca asta va doriti. Lasati-ne sa va dam o mana de ajutor, punandu-va la dispozitie toate accesoriile de nunta de care aveti nevoie. Sa facem referire momentan la sticle si la etichetele acestora prin care veti putea transmite un mesaj original invitatilor care vor fi prezenti la nunta.

Sticlele de nunta sau borcanele pentru marturii pot fi personalizate in stilul Dumneavostra si al tematicii nuntii. Va punem la dispozitie o gama variata de etichete, fie autocolante, fie din carton care se pot lega cu un snur sau panglica de gatul sticlei pentru un aer mai vintage. Ce poate fi mai frumos pentru invitatii Dumneavoastra decat faptul ca la plecare ii veti conduce si le veti oferi un mic cadou de multumire pentru participare, in fapt o amintire a momentelor minunate de sarbatoare petrecute cu ocazia nuntii?

Mesajele de multumire, numele voastre sau data nuntii sunt doar cateva dintre ideile de text cu care pot fi personalizate aceste etichete deosebite. Dimensiunile etichetelor variaza in functie de modelul de sticla ales, spre exemplu, modelului de sticla Stof 3 i se potriveste la perfectie eticheta ET37S.

Oricare ar fi modelele de sticle pe care le alegeti in functie de scopul utilizarii, fie ca martuii, fie ca sticle in care serviti bauturile la nunta, veti dori sa le personalizati. Etichetele sunt solutia perfecta pentru a face acest lucru. Va stam la diszpozitie chiar si cu recomandari in functie de modelele preferate. In cazul in care doriti sa oferiti invitatilor un cadou mai neobisnuit, puteti sa optati pentru borcanele pentru marturii, un model elegant fiind acest model oval pe care il decora intr-un stil original si la care puteti atasa fie o eticheta autocolanta care sa transmita un mesaj dragut fie o eticheta din carton, frumos legata cu o panglica de satinata pentru un design elegant, o panglica in culorile tricolorului pentru un aspect traditional sau un snur de rafie pentru un look vintage.

In privinta etichetelor, puteti alege dintre mesajele standard, clasice, sau va putem ajuta in conceperea unui mesaj original care sa va reprezinte si care sa ramana o placuta amintire pentru invitatii Dumneavoastra. Mai multe etichete pentru mesajele Dumneavoastra speciale puteti gasi aici