Organizarea nuntii perfecte este o misiune grea de indeplinit, care necesita foarte mult timp si in special, o atentie deosebita la detalii. Pe langa stresul pe care aceasta planificare il presupune, foarte multi dintre voi se confrunta si cu problema unui buget care poate nu este atat de generos pe cat v-ati dori.

 

Noi nu vrem sa vedem fete incruntate, suparate sau stresate, tocmai de aceea am pregatit pentru voi cateva sfaturi, si mai mult, chiar o solutie prin care sa puteti avea nunta pe care ati visat-o, prin costuri mai reduse.

 

Nu trebuie sa renuntati la nimic din ceea ce va doriti! Nici poveste sa taiati din bugetul pentru rochia de mireasa, costumul mirelui sau decoratiunile pentru sala. Aceste elemente dau tonul intregului tablou! Solutia noastra sunt invitatiile de nunta, si special pentru voi, am conceput Colectia 1 Ron!

 

 

Ce inseamna Colectia 1 Ron?

Inseamna 27 de invitatii atent concepute, care sa trezeasca emotii de nedescris in randul invitatilor vostri. Inseamna 27 de invitatii colorate, elegante, clasice, glamour si chiar non-conformiste, care sa fie pe placul oricarui cuplu si care sa completeze orice tematica de nunta. Mai mult, aceasta colectie inseamna 27 de modele diferite de invitatii, fiecare la 1 Ron, invitatii care sunt pe placul bugetului vostru, si pe care va asteptam sa le vedeti pe www.invitatiedenunta.ro

Astazi vrem sa va propunem doua modele foarte dragi noua, modele ce reusesc sa inspire cel mai bine iubirea nemarginita dintre voi doi.  

Clasicul alb-negru face din aceasta invitatie un simbol al simplitatii si al elegantei, elemente ce ar trebui sa reprezinte orice cuplu. Mai mult, designul atent ales, va transpune pe amandoi in doua personaje gata sa aiba o nunta ca in povesti.

O invitatie alba, pura si delicata, cu un superb detaliu auriu sub forma de inimioara, este modelul perfect pentru o nunta in stil glamour. Daca amandoi iubiti rafinamentul si va place sa inserati putina extravaganta in viata voastra de zi cu zi, aceasta invitatie este perfecta pentru a le arata invitatilor adevarata voastra personalitate.

Deoarece Colectia 1 Ron inseamna 27 de invitatii pregatite sa faca tranforme nunta voastra intr-una de efect, la un pret mai mult decat perfect, va asteptam pe site-ul nostru pentru a le comanda! In plus, puteti gasi foarte multe alte produse care pot infrumuseta povestea voastra de dragoste.