Invitatiile de nunta sunt cartea Dumneavoastra de vizita, si pentru ca doriti sa va impresionati prietenii si pe cei dragi, va recomandam o colectie inedita, deosebita si originala de invitatii de nunta realizate din lemn.


Invitatiile de nunta din lemn sunt o adevarata capodopera a detaliilor complexe, elegante si delicate, in plus acestea vor ramane ca amintiri unice ale momentelor deosebite petrecute impreuna.


Invitatia de nunta model 26001 in forma de inima, este confectionata din lemn decupat, in culoarea nobila a mahonului cu detalii dantelate florale. Invitatia se deschide ca o scoica, in interior aflandu-se un carton tot in forma de inima pe care se tipareste textul pe fundal crem cu exterior auriu pentru un contrast elegant. Plicul invitatiei de nunta din lemn este confectionat la randul lui din carton crem cu insertii aurii si prevazut cu manere din material textil.


Modelul 26002 are o forma dreptunghiulara si prezinta aplicata pe centru o inima din lemn in culoarea mahonului cu decupaje in relief. In interiorul acesteia, se va introduce cartonul destinat tiparirii textului invitatiei. Acest model de invitatie de nunta din lemn vine impreuna cu un plic elegant din carton crem cu maner decorat cu motive florale embosate.


Un alt model dreptunghiular de invitatie de nunta din lemn este varianta 26003, care prezinta 2 fluturi stilizati din lemn si detalii florale in relief. O alegere eleganta si sofisticata, aceasta invitatie de nunta din lemn este intr-adevar un simbol al originalitatii si va impresiona prin elementele detaliate.


Daca sunteti un cuplu mai romantic puteti opta pentru varianta 26004, o invitatie de nunta realizata din lemn decupat care ii are in centru pe cei doi indragostiti, mirele tinand-o in brate pe mireasa. In interior, cartonul care cuprinde textul invitatiei are o culoare crem pentru a contrasta cu mahonul exteriorului.


Colectia de invitatii de nunta din lemn pe care vi-o punem la dispozitie este intotdeauna o solutie pentru cei ce doresc sa iasa in evidenta, sa isi exprime personalitatea si originalitatea si care doresc sa lase o amintire unica celor dragi. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii sau orice alte tipuri de invitatii de nunta.