Nunta se apropie si inca nu ati apucat sa va ganditi la invitatii? Nici o problema! Suntem aici sa va sfatuim si sa va ajutam, chiar si pe ultima suta de metri. Ultima luna a fost una foarte productiva pentru noi, astfel incat am reusi sa cream pentru voi patru noi colectii de invitatii de nunta din care sa va inspirati si sa alegeti.

Invitatia de nunta este un teasing al celei mai frumoase zi din viata voastra, pe care voi il oferiti invitatiilor pentru a-I face curiosi si nerabdatori. Invitatia este prima amprenta pe care o dezvalui din toata nunta voastra, asadar, ea trebuie sa fie perfeta! Cum reusim sa alegem cele mai potrivite invitatii de nunta? Simplu. Urmati cativa pasi si rezultatul va fi cel mult dorit!

  1. Ce se poarta anul acesta- atunci cand va imaginati un concept pentru invitatiile de nunta, trebuie sa aveti putin in vedere ceea ce se poarta anul in care veti avea petrecerea. Mergem pe stilul baroc, clasic sau elegant? Sau optam mai degraba pentru ceva vesel, haios si colorat? Toate acestea depind de gusturile voastre, cat si de tendintele anului respectiv.
  2. Cum va arata petrecerea voastra- mult mai important decat tendintele, noi spunem ca este tema in jurul careia voi organizati evenimentul. Asta inseamna ca trebuie sa va uitati la culori, la stil si la decoratiuni. Cum invitatia reprezinta o mica dezvaluire cu privire la nunta voastra, ea trebuie sa fie perfecta in concordanta cu intregul decor planuit de voi.
  3. Ce va caracterizeaza- utlimul pas este sa va ganditi bine la voi, si la ceea ce va caracterizeaza. Degeaba alegeti invitatiile clasice pentru ca ele sunt in tendinte, daca voi nu optati niciodata pentru stilul formal sau elegant. Asadar, cel mai important aspect este amprenta personala pe care sa reusiti sa o transpuneti in invitatiile pentru nunta voastra.

Avem o propunere mai mult decat interesanta si indrazneata pentru voi! Am lansat colectia vesela, haioasa, colorata si plina de viata, pentru acei dintre voi carora le place sa iasa in evidenta si sa renunte la banalitatile de zi cu zi. Este o colectie special creata pentru oamenii indrazneti, pentru mirii cu suflet tanar si plin de energie. Daca simtiti ca va incradrati in aceasta descriere, atunci aceasta colectie este perfecta pentru voi!

Mai jos, gasiti careva dintre modelele acestei colectii, iar pentru mai multe invitatii si poze, va invitam sa le vedeti pe toate aici.