Povestea voastra se defineste prin multa iubire, fericire si armonie in suflet. V-ati dat seama ca drumurile voastre se vor intalni la un moment dat, astfel, ati luat decizia de a-l parcurge impreuna. Tu ai cerut-o, iar ea a spus ,,DA’’, din tot sufletul. Au trecut momentele emotionante, si incet, v-ati apucat sa organizati cea mai importanta zi din viata voastra, nunta. Sunt multe detalii de care trebuie sa va ocupati, de la alegerea salii, a decoratiunilor, pana la cele mai mici detalii precum invitatiile si atentiile pentru invitati. Chiar daca unele dintre ele par mai nesemnificative, trebuie sa stiti ca detaliile fac diferenta, si pentru a avea parte de acea zi perfecta, trebuie sa aveti o planificare de la A la Z.

In timp ce voi savurati o cafea aromata, noi v-am pregatit acest articol pentru a va oferi un mic ajutor in privinta alegerii borcanelor de marturii. De ce sunt acestea importante? Invitatii vor aprecia faptul ca v-ati gandit la ei si ca le oferiti o mica atentie de care sa se bucure mai tarziu sau de ce nu, sa o pastraze ca amintire.

Ce sunt borcanele pentru marturii?

Sunt recipiente de sticla pe care le puteti umple cu bomboane, miere sau puteti sa faceti din acestea un mic obiect de decor pentru invitatii vostri. Indiferent de ce alegeti, le puteti umple intr-un mod cat mai creativ, astfel incat sa ii impresionati pe cei care va vor fi alaturi in acea zi. De exemplu, daca doriti sa le umpleti cu diverse dulciuri, puteti alege mai multe sortimente pentru a-l face cat mai colorat. Aici, imaginatia voastra isi va pune amprenta!

                                

Borcanul hexagonal de 47 ml

Acest borcan este perfect pentru a-l umple cu diverse dulciuri, precum bomboane sau tot felul de dulciuri mai mici. Puteti imbina aromele voastre preferate si culorile care va plac pentru  crea un curcubeu pentru invitatii vostri.  Este un borcan simplu, care va ofera avantajul de a-l decora dupa bunul plac. Pentru a vedea mai multe poze si detalii va invitam AICI   

Borcanul rotund de 30 ml

Un recipient potrivit pentru a oferi cadou o mica atentie dulce este borcanul rotund de 30 de ml. Turnati putina miere si aduceti zambete in privirile invitatilor vostri. Este mic, cochet si este perfect pentru o nunta clasica si eleganta. Pentru a vedea mai multe poze cu acest borcan va invitam AICI .

Puteti alege sa personalizati aceste cadouri in functie de tema nuntii sau in functie de ceea ce preferati voi. Speram ca acest articol a fost util pentru voi si ca am reusit sa va oferim putin ajutor in privinta acestui aspect.