Primvara aceasta venim in intimpinarea voastra cu o noua colectie de invitatii de nunta, colectia CONCEPT care iese din tiparele obisnuite si va pune la dispozitie o gama larga de modele de invitatii care mai de care mai originale, colorate, haioase, elegante sau sofisticate, pe gustul oricarui cuplu pregatit sa faca marele pas.

De la modele decupate elegant, frumos decorate cu motive florale, sau panglici, la design-uri indraznete, originale si amuzante, pe fundal alb sau colorat, colectia de invitatii de nunta CONCEPT aduce in prim plan o abordare fresh a modului in care va invitati apropriatii, cunoscutii si cei dragi la marele eveniment.


Va vom prezenta cateva dintre modelele de invitatii de nunta din colectia CONCEPT si va invitam sa vizualizati si celelalte modele aici. Unul dintre cele aproape 100 de modele disponibile in colectia CONCEPT, este modelul 5512, o invitatie de nunta originala, in forma de fila de calendar, cu data nuntii voastre incercuita intr-o inimioara. Invitatia se pliaza in 3, partea de sus afisand imaginea a doi indragostiti imbratisati, a doua, fila de calendar si data nuntii, iar a treia textul invitatiei.


Pentru cuplurile mai indraznete, invitatia de nunta 5469 spre exemplu, este alegerea ideala, fiind realizata in intregime in stilul revistelor de benzi desenate, toate informatiile despre miri si nunta, precum si data fiind prevazute in replicile personajelor animate. Plicul, la fel, este realizat in stilul plicurilor par-avion cu diverse insertii stilizate.


Daca organizati o nunta in stil rustic sau vintage, puteti cu usurinta sa va alegeti o invitatie de nunta pe masura din colectia CONCEPT. Acest model dreptunghiular prezinta invitatia pe carton alb, elementul surpriza in acest caz insa, fiind plicul. Acesta este realizat din carton de culoare maro si are aplicata o banda cu motive florale pe fundal alb legata cu o fundita din fir de rafie. O combinatie absolute unica care cu siguranta va va impresiona invitatii.


Pentru cei care isi doresc un model modern care sparge tiparele, va recomandam aceasta invitatie 3D pe care textul inscriptionat se va putea distinge doar cu ajutorul ochelarilor 3D inclusi in pret. Suprindeti-va invitatii cu ceva nou! Ochelarii 3D sunt si ei in forma de inimioare.


Pentru un stil mai elegant, puteti opta pentru modelele 5540 sau 5556, primul axandu-se design floral dantelat si decupat , in forma patrata, colturile invitatiei de nunta fiind prinse cu un trandafir mic delicat si o fundita din fir de rafie; si al doilea prezentand un design mai sobru dar extrem de elegant, cu o coperta acoperita cu catifea neagra.

Oricare ar fi alegerea voastra, invitatiile de nunta din colectia CONCEPT aduc un plus de originalitate care va reprezinta in totalite, indiferent de stil si personalitate. Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati si va stam la dispozitie cu multe alte modele de invitatii de nunta sau recomandari privind alte accesorii de nunta.