Stim cat de multe lucruri aveti pe cap si ca va straduiti ca totul sa iasa perfect, asa cum va imaginati. Adevarul e ca aveti multe task-uri de indeplinit si ca, desi pare ca aveti suficient timp, ei bine, la acest capitol este destul de probabil sa va inselati. Ganditi-va ca organizati pentru prima data un astfel de eveniment, asadar, puteti sa stiti de pe acum ca veti avea nevoie de sfaturile persoanelor care au mai trecut prin aceasta experienta sau, de ce nu, de ajutorul unui wedding planner.

Pentru azi, ne-am gandit sa punem accent pe un anumit obiect, destul de important in cadrul unei nunti, si anume, sticlele pentru diferite tipuri de alcool. Acestea vin in diferite forme si nuante, iar fiecare este potrivita pentru un anumit tip de bautura. Cunoscatori sau nu ai alcoolului, este foarte important sa alegeti sticla potrivita pentru ceea ce va doriti sa oferiti. Spre exemplu, nu puteti alege niciodata o sticla de 250 de ml, pentru a servi vinul. Exemplele pot continua la nesfarsit, insa daca vreti sa aflati mai multe detalii, la noi pe site, la fiecare produs, veti gasi specificatii in privinta carui tip de bautura alcoolica ii corespunde.

Va propunem Sticla 200 ml Stof 3, un model de sticla de nunta cu o forma deosebita, potrivita atat pentru marturii de nunta, cat si pentru a servi tuica sau alte bauturi invitatilor vostri. Nu uitati ca puteti alege si o eticheta personalizata si sa ii adaugati un mesaj care sa va reprezinte, pentru un plus de originalitate si rafinament. Pretul este foarte avantajos, de doar 1.15 lei, un pret mic in comparatie cu modul in care va ajuta aceasta sticla. Curiosi de mai multe detalii? Atunci intrati aici.

O alta sticla, care poate fi folosita atat pentru marturiile de nunta, cat si pentru servirea bauturilor alcoolice, este cea pe care o gasiti la noi pe site sub codul Sticla 100 ml PP24. Aceasta se potriveste perfect in cadrul marturiilor, deoarece puteti servi in ea diverite lucruri. Puteti alege alcoolul, insa daca sunteti putini mai creativi, atunci puteti crea un ornament frumos, pe care invitatii vostri sa il pastreze drept amintire. O gasiti la pretul de 1.20 lei, iar alte detalii veti gasi aici.

Daca vorbim de vin, atunci cu siguranta trebuie sa ii gasim o sticla pe masura. Noi am alege Sticla 750 ml Olive, perfecta pentru imbuteliera si servirea vinului. Este o optiune eleganta si rafinata, de care cu siguranta invitatii vostri se vor bucura. Aceasta sticla este perfecta deoarece merge pe un design simplu, care se accesorizeaza perfect cu gustul aromat al vinului. O gasiti la 1.52 lei, iar pentru a vedea mai multe detalii legate de dop si eticheta, intrati aici.

In continuare, ne-am gandit sa va propunem un model de sticla mai aparte, si anume, sticla Tunis de 750 ml, perfecta pentru imbutelierea si servirea bauturilor alcoolice. Este foarte important modul in care alegeti sa serviti bautura, deoarece este o parte destul de importanta din cadrul nuntii. Avand in vedere ca aceste sticle vor fi in permanenta pe masa, atunci cu siguranta nu vor fi scapate din privirile invitatilor. Mai mult, daca alegeti sa oferiti pe post de marturii bauturi alcoolice, atunci se cuvinte sa puneti mare accent pe sticle, deoarece acestea vor face ultima impresie invitatilor, inainte de a merge acasa. Aceasta sticla speciala o gasiti la 2,81 lei, iar alte specificatii veti gasi aici.

Incercati sa faceti totul dupa o buna planificare, sa urmati pasii pe rand, pentru a fi siguri ca nu veti uita nimic. Cu cat mai mult ajutor, cu atat mai bine, astfel, ascultati sfaturile celor care au mai trecut prin asta. In plus, noi vom fi pe aproape, pentru a va oferi in continuare ajutorul, acolo unde stim noi mai bine, in privinta accesoiilor pentru nunta, dar nu numai.