Invitatiile de nunta au fost trimise, sala a fost pregatita, rochia perfecta de mireasa si costumul de mire alese, mai ramane sa va hotarati asupra meniului si a preparatelor pe care le veti servi invitatilor vostri. Desi pare usor, este destul de dificil sa gasiti un meniu care sa satisfaca pe toata lumea. Si normal ca va doriti originalitate.

Trend-urile in materie de meniuri la nunta pentru anul 2017 sunt fie cele axate pe un meniu traditional fie pe gastronomia contemporana sau fusion. Optiunile sunt variate atat in materie de mancare cat si de bauturi si deserturi. Oricare ar fi alegerea facuta, mancarea servita trebuie sa respecte aceeasi linie gastronomica in tot meniul. Este sfatul profesionistilor!

Un meniu cu tema traditionala va contine un aperitiv, peste, sarmalute in foi de varza sau vita de vie, servite cu mamaliguta si ultimul fel de obicei consta intr-o friptura de vita sau de porc cu cartofi natur sau la cuptor.

In cazul in care optati pentru un meniu din gastronomia contemporana sau fusion, puteti sa va surprindeti invitatii cu un meniu grecesc, o varianta opulenta din punct de vedere al cantitatii, dar si light, incluzand spre exemplu aperitive pe baza de branza feta, castraveti, rosii, masline si tzatiki.

Un meniu meditarean va impresiona intotdeauna prin varietate, fiind ideal pentru nuntile din sezoanele calde. Peste, carne de vita sau pui, fructele de mare sunt intotdeauan apreciate si reprezinta ceva diferit, iar salatale variate sunt un plus datorita posibilitatii de a-i impaca si pe cei mai pretentiosi oaspeti vegetarieni.

Un bufet suedez este cateodata o idee buna, dar se recomanda pentru nuntile cu invitati mai putini, altfel exista riscul de a crea neplaceri cu crearea cozilor si nici voi, nici invitatii vostri nu-si doresc acest lucru. In cazul in care optati pentru un meniu mediteranean cu bufet suedez, puteti opta pentru frigarui, salate, aperitive, solutiile sunt numeroase si variate.

Un meniu fusion include un mix de preparate din diverse bucatarii. Puteti opta pentru o combinatie de preparate mediteraneene si asiatice. Sushi, crevetii, carne marinata, ciuperci cu diverse umpluturi, pachetele de primavara, calamari, etc. Inspiratia sau recomandarile pot veni fie din partea unui chef bucatar fie de pe Internet, sau puteti cere sfatul cunostintelor sau prietenilor care au mai servit astfel de meniuri.

Oricare ar fi alegerea voastra, noi va punem la dispozitie o gama variata de meniuri in diverse modele in care puteti tipari meniul ales de Dumneavoastra. Clasice, elegante, sau moderne si mai indraznete, invitatii vostri de abia vor astepta sa vada ce le-ati pregatit.

Mai mult, avem o solutie si pentru marturiile de nunta pe care le veti oferi in dar la plecarea invitatilor. Dispunem de cutii pentru marturii, sticle sau borcane de diverse dimensiuni, transportul si aspectul fiind unul original, produsele noastre fiind usor accesorizabile oricarei tematici si oricarui decor ales.