Tot timpul cand te-ai gandit la nunta ta ti-ai spus ca ea va fi una diferita, speciala prin personalitate si amprenta personala, dar va fi si una careia invitatii sa nu ii poata gasi nici un defect, nici o critica. Pe langa creativitatea de care trebuie sa dai dovada pentru a indeplini acest lucru, trebuie sa iei in considerare si calitatea produselor pe care vrei sa le folosesti pentru marele eveniment. Cu cat calitatea este mai mare, cu atat gura invitatilor va mai fi plina de laude.

Vrem ca in acest articol sa va dam doua exemple care sa va convinga de importanta calitatii pe care o alegeti in privinta accesoriilor de nunta.

        1. Marturiile: alegem sticla sau plasticul?

Cei mai multi dintre noi, atunci cand vine vorba de sticla sau plastic, optam imediat pentru cea de-a doua varianta. Intr-adevar, plasticul este rezistent, nu se sparge si nu este atat de sensibil la frig sau la caldura, dar oare este la fel de estetic? Ce crezi ca vor spune invitatii tai atunci cand alegi sa le dai marturiile intr-o sticla de plastic? “Vai! Uite, draga, astia au organizat o nunta super fancy dar n-au fost in stare sa puna marturiile astea intr-un ambalaj pe masura! Pacat…”. Deci, plasticul= not cool! Chiar daca e mai fragila si se poate sparge mai usor, confectionarea marturiilor din sticla este intotdeauna cea mai buna decizie! Folosirea acestui material, pe langa calitate, denota si eleganta, rafinament, dar evidentiaza la fel de mult si atentia la detalii. Intra aici (www.invitatiedenunta.ro) sa vezi cu ochii tai diferenta!

        2. Invitatiile de nunta: carton subtire sau gros?

Cartonul subtire e mai flexibil, poti crea invitatii nebune cu ajutorul lui, dar cartonul gros este rezistent, nu se rupe imediat dupa ce aceasta a fost deschisa de invitati. Cele mai multe cupluri isi doresc invitatii nebune, care sa iasa din comun si sa fie cat mai non-conformiste. De aceea opteaza si pentru un carton mai slab, pentru ca e mai usor de modelat. Insa cum vi se pare ca invitatia, odata ajunsa la destinatari, sa se rupa. Cum credeti ca vor reactiona apropriatii? “Doamne, bine ca nu s-a rupt pe drum! Gandeste-te ce nunta o sa fie si asta…!”. Ceea ce nu stiati probabil, este ca puteti avea invitatii cool si daca le confectionati din carton mai gros. Ca sa va convingeti, ele va asteapta sa le vedeti aici (www.invitatiedenunta.ro).

 

Speram ca v-am convins prin aceste doua exemple cat de inportanta este calitatea produselor. In primul rand, ofera nuntii un plus de eleganta, iar in al doilea rand, invitatii tai vor ramane fara laude la cate va primi nunta ta perfecta, atenta pana si la cele mai mici detalii. Pentru mai multe sfaturi va asteptam pe blogul nostru!

 

Sursa photo cover: https://www.tripadvisor.com.my/Hotel_Review-g308272-d657874-Reviews-Renaissance_Shanghai_Yu_Garden_Hotel-Shanghai.html