“Eleganţa este echilibrul între proporţie, emoţie şi surpriză”.

                      Valentino GaravaniCand doriti sa organizati o nunta eleganta, primul lucru pe care trebuie sa-l luati in considerare sunt invitatiile de nunta care si ele trebuie sa fie pe masura evenimentului. Colectia Elegant este alegerea ideala cand vine vorba de a-i invita pe cei dragi la un astfel de eveniment.


Invitatiedenunta.ro va sta la dispozitie cu o gama variata de invitatii de nunta si accesorii de nunta pentru orice tip de eveniment, iar daca alegerea voastra e sa organizati o petrecere eleganta, Colectia de invitatii de nunta Elegant cu siguranta dispune de un model care sa vi se potriveasca la perfectie.


Gama noastra variata de invitatii de nunta din Colectia Elegant cuprinde diverse modele, de la clasicul alb-negru, la modele crem cu detalii florale sau elemente embosate, insertii aurii sau argintii, sau diverse decoratiuni si modele in forma de inima care simbolizeaza iubirea voastra.


Din categoria invitatiilor de nunta elegante pe fundal alb-negru, puteti opta pentru modelul 2101 sau modelul 2103. Un alt model din Colectia Elegant include invitatia de nunta 2113 care prezinta un design sofisticat dar in acelasi timp simplu, pe un fundal crem, detalii embosate pe exterior si insertii aurii care incadreaza numele mirilor.


Din categoria negru complet, un exemplu ar fi invitatiile 2117 sub forma de plic prevazut cu un detaliu auriu in forma de scoica si detalii florale elegante pe capac, sau 2122 pe nuante de negru si crem sidef cu colturi decorate cu insertii aurii.


Daca doriti sa optati pentru ceva mai indraznet, modelul 2173 este ceva diferit, asa ca viitorii invitati vor fi placut impresionati de aceasta varianta pliabila cu insertii aurii cu o usoara tenta de animal print.


Dupa cum stiti prea bine, eleganta nu sta doar in elemente care impresioneaza sau ies in evidenta prin anumite caracteristici clasice. Eleganta in primul rand consta in simplitate, de aceea Colectia Elegant care va pune la dispozitie aceste invitatii de nunta, se incadreaza perfect in acest concept prin linii cursive, simple si elemente decorative de bun gust.