O nunta de basm in aer liber


Pentru o nota de romantism si o experienta de poveste, puteti sa va organizati nunta in aer liber. Cu toate ca acest lucru presupune o implicare si eforturi mai mari, putem spune cu usurinta ca o nunta in aer liber merita pentru toate detaliile si aspectele care nu pot fi obtinute in cadrul unei nunti clasice intr-un spatiu inchis.


Care sunt avantajele nuntii in aer liber?

In primul rand o nunta in aer liber va inseamna in spatiu mai mare, deschis de desfasurare, o priveliste rapitoare, un lac, munti, padure, un conac, un castel in fundal, (nuntile pe plaja rare la noi) totul depinde de locatie, prospetimea aerului, pacea naturii, un decor care taie rasuflarea...imaginatia e aici singura voastra limita. Invitatii vostri vor adora atmosfera atat in timpul zilei cat si al noptii. Puteti crea un decor de basm cu ajutorul unor perdele de lumini, realizate fie din beculete sau din borcane transformate in felinare cu lumanari inauntru.


Desigur exista si cateva posibile dezavantaje...de aceea trebuie sa luati urmatoarele in considerare

Fie ca evenimentul va avea loc in luna iunie, iulie sau august, trebuie sa luati in calcul posibilitatea ploii. Pentru o nunta reusita in aer liber, cel mai simplu in cazul unor conditii meteorologice nefavorabile, este bine sa aveti un plan B care sa includa un cort. Cortul este o alegere buna si in zilele toride cand invitatii vostri se vor putea adaposti la umbra acestuia. In cazul acesta, puteti sa le puneti la dispozitie invitatilor si evantaie de nunta pentru un confort sporit.


Vantul poate reprezenta si el o problema, de aceea e bine sa fiti atenti la elementele folosite in decoratiuni, sa ancorati bine cortul, mesele, fetele de masa, etc. In plus, coafura si voalul miresei trebuie sa fie si ele pregatite in functie de acest aspect pentru a va scuti de alte batai de cap sau situatii neplacute.

 


Un alt aspect pe care trebuie sa-l luati in considerare pentru o nunta reusita in aer liber este meniul si bauturile. Evitati mancarurile grase sau cu maioneza pentru ca acestea cel mai probabil vor fi plasate afara si nu doriti sa riscati sa se strice. Sfatul unui bucatar experimentat este cea mai buna optiune pentru o nunta in aer liber si un meniu reusit. In cazul bauturilor, ganditi-va ca o temperatura mai ridicata inseamna o cerere mai mare in ceea ce priveste lichidele, de aceea va recomandam sa pregatiti cat mai multe cocktail-uri, fresh-uri, limonada, si bineinteles apa si gheata sa fie tot timpul la dispozitia voastra si a invitatilor vostri.


Insectele ... pot fi usor evitate daca va pregatiti cu anumite lumanari parfumate, special create in acest sens sau aparate anti-tantari.


Oricare ar fi alegerea voastra, locatia sau stilul nuntii, o nunta in aer liber este ceva diferit care poate oferi o experienta unica si originala. O nunta de basm in aer liber va fi reusita insa doar daca luati toate detaliile in calcul, pentru a va asigura ca aceasta decurge fara probleme.
Mai mult, un astfel de eveniment in aer liber trebuie adus la cunostinta familiei, prietenilor si tuturor celor dragi prin intermediul unor invitatii de nunta pe masura. Noi va stam la dispozitie cu diverse modele de invitatii precum si alte accesorii de nunta care sunt potrivite pentru o nunta de basm in aer liber.