Pentru o nunta cu accente si decoruri moderne va stam la dispozitie cu o gama versatila si variata de invitatii de nunta moderne pentru toate gusturile. In plus, va putem ajuta si cu recomandari pertinente pentru orice alte accesorii de nunta in stil modern, de la sticle si cutii pentru marturii la elemente decorative pentru masina, pahare pentru miri, plicuri pentru bani si altele.


In continuare va vom prezenta cateva modele din colectia noastra de invitatii de nunta moderne ca sa va puteti face o idee despre oferta pe care v-o punem la dispozitie. Colectia Modern include modele variate, majoritatea disponibile in mai multe culori, invitatiile de nunta moderne fiind realizate din materiale de inalta calitate, fiind de asemenea usor de personalizat prin textul standard sau ales in functie de dorinte.


Un model recomandat din Colectia Modern este invitatia de nunta 125017, in culorile bleumarin, crem si argintiu. Fiind o invitatie 2 in 1 cu plic pliabil, acest model are o metoda de inchidere atat practica cat si de efect, cu ajutorul a 2 inimioare argintii. Original si unic, acest model modern va atrage cu siguranta atentia viitorilor invitati.


Daca doriti sa optati pentru ceva inedit, puteti alege modelul 150022, care prezinta un original design de evantai sau scoica, prevazut cu un ciucure si stelute aurii pe fond roz. Plicul aferent acestei invitatii de nunta moderne este inclus in pretul accesibil si alcatuieste un set unic, respectand designul invitatiei.


Pentru un plus de eleganta, va recomandam modelele de invitatii de nunta 150004 sau 125040, ambele prezentand linii simple, un design preponderent alb, cu elemente decorative albe sau in alte culori, embosate, emanand un aer sofististicat.


Puteti alege din Colectia Modern diverse modele de invitatii de nunta, in functie de tematica nuntii voastre, asa cum am mentionat mai sus. Dispunem de modele de invitatii moderne in diverse culori, cu accesorii deosebite (fundite, strasuri, aplicatii), elemente decorative embosate pentru un plus de delicatete sau modele in linii simple, clasice dar care pastreaza un aer de avantgarda.


Nu ezitati sa ne contactati in cazul in care aveti nevoie de o recomandare privind alegerea invitatiei de nunta perfecte pentru evenimentul vostru unic. Suprindeti-va apropriatii si pe cei dragi cu aceste invitatii de nunta moderne care sa si fie pe masura evenimentului. Invitatia de nunta este cartea Dumneavoastra de vizita, dar si a noastra, de aceea dorim sa va oferim cele mai bune produse la cele mai bune preturi.