Masa mirilor va fi si mai frumoasa cand dispuneti si de pahare personalizate pentru acest eveniment unic. Un accesoriu deloc de neglijat, paharele pentru miri pe care vi le punem la dispozitie fac parte dintr-o gama variata, astfel incat putem cu siguranta sa va oferim un model care sa se potriveasca la perfectie cu tematica nuntii voastre.

De la intrarea in sala si startul nuntii cand mirii ciocnesc si leapoi le sparg, si pana la final, timp in care acestia se vor bucura de diverse licori, paharele personalizate pentru miri sunt accessorii de nunta atat practice cat si decorative. Dispunem de seturi versatile de pahare pentru miri, de la modele simple decorate cu simbolul inelelor, la pahare cu elemente decorative pictate sau aplicate manual.

Unele seturi sunt disponibile intr-o deosebita cutie plusata care le ofera un plus de eleganta, ceea ce face aceste tipuri de seturi de pahare pentru miri si un ideal cadou pe care il puteti face viitorilor miri. In calitate de actori principali ai nuntii voastre, doua seturi  de pahare pentru miri, de exemplu, conteaza enorm, in special in cazul in care doriti sa urmati obiceiul de a le sparge in momentul in care intrati in sala de evenimente.

Pentru o nunta cu décor predominant alb, va recomandam acest set de pahare pentru miri, cu un design suplu si elemente decorative delicate care imita dantela. Sau modelul 44 cu piciorul imbracat in snur satinat bordo cu trandafiri artifiiali albi pentru Ea si papion aplicat pentru El. Oricare ar fi modelul ales, eleganta se remarca neintarziat. Aceste pahare pentru nunti pot fi pastrate si ca amintire sau sa le folositi la diverse aniversari.

Pentru recomandari in alegerea paharelor personalizate pentru miri sau pentru alegerea oricaror alte accesorii de nunta, va stam cu mare drag la dispozitie pentru ca stim ca detaliile conteaza!