La fel cum si natura renaste si totul reia un nou curs al vietii, la fel si pentru voi, primavara este momentul oportun sa incepeti noua viata in doi. Si cum sa sarbatoriti acest eveniment mai bine decat alaturi de cei dragi? Acest anotimp va pune la dispozitie o gama variata de tematici, design-uri si idei originale de a va organiza nunta, iar noi va stam la dispozitie cu numeroase invitatii de nunta si accesorii de nunta specifice si potrivite acestei perioade din an.


Pentru ca primavara este un anotimp al culorilor, tematicile specifice anotimpului sunt culorile pastelate si abundenta detaliilor florale. Si pentru ca totul incepe cu invitatiile de nunta, va recomandam spre exemplu modelul 5338, o frumoasa invitatie de nunta pe fond alb cu chenar din folie de plastic transparent decorate cu flori albe din sclipici delicat. Modelul 5460 este o alta alegere ideala pentru a va anunta nunta primavara, avand un design floral abundent.


Oferta noastra cuprinde chiar si plicuri pentru bani cu tematica de primavara, asa ca le puteti accesoriza cu ususrinta evenimentului desfasurat in aceasta perioada. Aveti aici modelele 5013 Best sau 5016 Best. Dispunem si de modele foarte versatile de pungi sau cutii pentru marturiile de nunta care pot fi utilizate pentru a se potrivi tematicii primavarii.


In plus, cateva dintre accesoriile de nunta pe care vi le oferim, pot fi transformate si in combinatia potrivita devin obiecte sau elemente de décor originale pentru design-ul interior sau exterior creat in cadrul evenimentului. Spre exemplu, borcanele pentru marturii de nunta, pot fi transformate in felinare ul originale si atarnate in spatial exterior pentru a crea o perdea sublima de lumina si un ambient vintage si romantic in acelasi timp. Sticlele pentru bauturi sau marturii de nunta, pot fi la randul lor decorate in mod original pentru a devein obiecte decorative pe mesele invitatilor.

Oricare ar fi alegerea voastra, o nunta primavara va fi un eveniment deosebit iar cu ajutorul produselor si accesoriilor de nunta pe care vi le punem la dispozitie, veti crea o amintire originala si de neuitat. Va stam cu drag la dispozitie pentru recomandari si comenzi.