Este absolut cert faptul ca la nunta ta, trebuie sa stralucesti in calitate de mireasa, sa fii in centrul atentiei, dar banuim ca stii ca si alaiul tau alcatuit din domnisoare de onoare conteaza. Acestea vor fi cele care iti vor fi mereu in preajma pe durata evenimentului, asa ca iti prezentam niste sugestii privind accesoriile si elementele decorative pentru domnisoarele tale de onoare.


In ultima perioada, la nunti, mireasa alege ca toate domnisoarele de onoare sa poarte acelasi tip de rochie, sau modele diferite dar in aceeasi culoare. O data ce aceasta alegere a fost facuta, putem trece la diverse accesorii pe care domnisoarele tale de onoare le vor purta.

Cele mai uzuale alegeri pentru accesoriile domnisoarelor de onoare sunt bratarile cu flori sau corsaje, si eventaiele. Dispunem de o gama variata de bratari pentru domnisoarele de onoare, realizate din diverse materiale si prevazute cu aplicatii florale sau margele pentru un look elegant si sofisticat.

Dintre modelele de bratari pentru domnisoarele de onoare puteti alege fie modelul realizat din panglica din satin si trandafiri artificiali roz sau modelul realizat manual din satin si organza alba si trandafiri mov. Gama noastra de bratari pentru domnisoarele de onoare cuprinde diverse nuante care sa se potriveasca oricarei cromatici alese de voi.


Un alt accesoriu foarte in trend in ultimii ani sunt si evantaiele pentru domnisoarele de onoare, in special pentru evenimentele desfasurate pe perioada verii. Un astfel de accesoriu, atat practic cat si de efect ar fi evantaiul cu pene, un model extrem de sofisticat si sic pentru nuntile cu tematica roiala si décor gradios. Modelul de evantai cu dantela tinde sa ofere un aer princiar si delicat, iar modelul realizat in totalitate din lemn prevazut cu panza delicata in nunta crem va fi ideal pentru nuntile cu tematica orientala, clasica, care se evidentiaza prin simplitate si eleganta.


Oricare ar fi alegerea voastra, noi va stam la dispozitie cu diverse accesorii decorative, bratari si eventaie pentru domnisoarele de onoare. Pur si simplu veti straluci in mijlocul acestora fara insa a le eclipsa in totalitate.