Sticlele pentru marturii de nunta sau pentru servirea bauturilor in cadrul evenimentului sunt un element esential, de aceea invitatiedenunta.ro nu doar ca va sta la dispozitie cu o gama variata de produse si va poate si ajuta cu recomandari de personalizare a acestora si de selectie a modelelor potrivite tematicii nuntii voastre.


De la sticle cu gat inalt, la sticle bombate, plate sau in diverse forme, gama noastra de sticle pentru nunta include peste 70 de modele. Pe langa oferirea sticlelor in dar invitatilor vostri la plecare, sau servirea bauturilor alcoolice in cadrul evenimentului, cu putina originalitate veti putea crea si un decor absolut original utilizandu-le ca elemente decorative, umplute cu diverse lichide, nisip sau perle colorate.


Pentru o nunta clasica puteti opta pentru modele clasice de sticle pentru nunta sau marturii de nunta cum ar fi modelele Podgoria sau Olive. Modele Ikona, Fiasco sau Butoi sunt de asemenea potrivite pentru o nunta cu tematica traditionala.


Pentru o tematica eleganta, sofisticata chiar, puteti opta pentru modele in linii cursive, sticle cu gat inalt, ca de exemplu modelul Syrup, Futura sau Espagnola Uvag care confera si un aer distins aranjamentelor meselor, fie ca sunt folosite pentru stocarea bauturilor, fie pentru decor.


Colectia noastra de sticle de nunta sau pentru marturii de nunta include si modele unice, pentru cuplurile mai indraznete sau cei care vor sa ofere celor dragi sau sa realizeze un decor cu totul inedit. Pentru pasionatii de muzica, modelul in forma de Vioara este ideal, pentru impatimitii de fotbal, puteti opta pentru sticla in forma de Minge sau pentru cei pasionati de arme sau vanatoare, sticlele in forma de Revolver sau Pusca pur si simplu vor impresiona.


Pentru a va convinge de multitudinea de optiuni pe care le aveti cand vine vorba de alegerea sticlelor pentru nunta sau pentru marturiile de nunta, va invitam sa va vizualizati intreaga colectie de sticle de pe invitatiedenunta.ro. Va stam la dispozitie pentru orice informatii si comenzi la cele mai avantajoase preturi!