Detaliile sunt cele mai puternice elemente din cadrul unei nunti, pentru ca ele sunt capabile sa transforme orice eveniment, indiferent de marime sau de importanta lui, intr-unul de succes. Astfel, echipa Invitatie de Nunta se focuseaza de fiecare data pe cele mai mici detalii care pot face din nunta voastra una de poveste, o nunta pe care sa o povestiti cu drag si cu mandrie nepotilor vostri.

 

De la invitatiile de nunta, pana la decoratiunile de sala si marturiile pentru cei dragi, toate trebuie acaparate de o singura tematica, si toate trebuie sa se completeze reciproc, astfel incat impreuna sa poata transmite farmecul si emotiile pe care dragostea voastra le nutreste.

 

Am dorit ca astazi sa ne indreptam atentia catre sticlele pentru nunti, sticle care pot fi folosite cu mai multe scopuri: puteti servi bautura pe masa pentru invitati, le puteti oferi pentru marturii, si nu in ultimul rand, le puteti transforma in elemente decorative pline de creativitate! Avand atat de multe intrebuintari, alegerea acestor sticle trebuie facuta cu mare atentie, pentru a avea parte de rezultatul dorit.

 

Doua sticle cu ajutorul carora nu aveti cum sa dati gres, sunt Sticla Ikona de 250ml si Sticla Belissima, la aceeasi capacitate. Sunt doua modele atent concepute pentru a fi integrate cu usurinta in decorul oricarei nunti.

 

 

Sticla Ikona, 250ml

 

Designe-ul elegant al acestei sticle o face perfecta pentru o nunta clasica, cu accesorii finute, o nunta care debordeaza de prospetime si energie, poate chiar traditie. Este potrivita atat pentru marturii cat si pentru servirea bauturilor la masa intr-un recipient mai aparte! Recomandam aceasta sticla in special cuplurilor non-conformiste care isi doresc sa adauge un strop de indrazneala nuntii lor.

 

 

Sticla Belissima, 250ml

 

Rafinamentul si supletea Sticlei Belissima sunt oferite de designe-ul alungit, gandit pentru aceasta. Prin simplitate si personalitate, aceasta sticla este cea mai buna alegere pentru cuplurile care doresc sa inspire frumusete prin detalii, invitatilor sai. Aceasta sticla este la fel de buna pentru servirea bauturilor, cat si pentru marturii, si de ce nu, pentru decorarea salii de nunta. Umpluta cu putin nisip colorat, sau alb-negru, aceasta sticla este ideala pentru completarea intregului tablou al nuntii voastre.

 

Pentru mai multe sticle, dar si pentru mai multe produse, noi va invitam sa ne calcati pragul pe www.invitatiedenunta.ro si sa vedeti toate ofertele noastre.