Avem poate impresia ca invitatiile de nunta sunt cel mai usor de ales element din toata organizarea evenimentului, dar nu e deloc asa! Invitatia de nunta poate fi chiar si cea mai mare provocare pentru voi. Priviti mai bine invitatia ca pe un teaser pe care voi il oferiti invitatilor cu privire la nunta voastra, iar acestia asteapta cu nerabdare sa vada cu ce ati ales sa ii uimiti si sa ii convingeti ca nunta noastra va fi una pe care ei nu trebuie sa o rateze.

Pentru a alege invitatia potrivita pentru nunta voastra, cel mai important aspect de care trebuie sa tineti cont este tematica nuntii pe care doriti sa o abordati. Fie ca alegeti o nunta in stil Clasic, Glamour, sau chiar Modern, echipa noastra este pregatita sa va intampine cu invitatii potrivite pentru toate acestea, si chiar mai multe. Am vrea sa va aratam in continuare, cele mai dorite 5 modele de invitatii in functie de tematica nuntilor.

 

  1. Invitatiile Glamour – simple, elegante, cu un accesoriu subtil, invitatiile Glamour sunt perfecte pentru o nunta cu aceeasi tematica. Aceste invitatii sunt potrivite pentru acele cupluri care isi doresc sa-si surprinda invitatii printr-un element subtil.

            

  1. Invitatiile Elegant – la fel de simple si rafinate, cu un decor baroc care sa evidentieze tematica nuntii, acesta colectie este perfecta pentru cuplurile carora le place mereu sa fie la patru ace. Invitatii vor fi captivati prin efectul oferit de designul aparte oferit invitatiei.
  2. Invitatiile Modern – indraznete si cu un design inovator, invitatiile moderne pot cu usurinta sa capteze atentia si uimirea invitatilor. Cuplurile care nu se conformeaza usor si doresc sa isi lase amprenta in tot ceea ce fac, invitatiile din Colectia modern sunt ideale.
  3. Invitatiile Haioase – nonconformiste si cu mult umor, invitatiile haioase reusesc sa scoata orice nunta din anonimat. Invitatii vor ramane placut surprinsi de curajul de a opta pentru o altfel de invitatie. Cu totii stim ca haiosul este intotdeauna un element memorabil, in orice context.
  4. Invitatiile Trendy – sunt acele invitatii care aduc un plus de creativitate si de imaginatie nuntii voastre. Fie ca esti pasionat de matematica sau esti o fire deschisa, in cadrul acestei colectii puteti gasi invitatii pentru toate gusturile. Cei dragi vor fi incantati sa vada ca personalitatea ta poate fi transmisa chiar si prin intermediul unei invitatii de nunta.

  

V-am avertizat ca universul invitatiilor de nunta este unul complex si nu foarte usor de parcurs, si inca astea nu sunt toate. Colectii precum Invitatii cu Fluturi sau Invitatii Papirus va asteapta sa le descoperiti pe www.invitatiedenunta.ro.