Daca veti avea marele eveniment anul acesta si inca nu v-ati hotarat asupra unei tematici a nuntii voastre, va prezentam in continuare cateva dintre trendurile majore ale anului 2017. Culori intense, buchete “cu personalitate”, tema naturii, accesorii metalice si decorul luxuriant pe vertical sunt doar cateva dintre trendurile la moda in acest an.

Trendurile in materie de nunti se schimba in fiecare an, acest lucru insa nu inseamna ca nu puteti imbina stilurile anilor precedenti sau alege o tematica traditionala, la urma urmei, evenimentul trebuie sa fie in functie de gusturile si preferintele voastre.Si trebuie sa fie perfect!

Anul 2017 aduce un plus de glamour, axandu-se pe culori intense pe un fundal palid care sa le scoata in evidenta. Atat accesoriile pentru ornamente cat si cele pentru mireasa au la baza stralucirea metalica, argintiul, auriul sau aramiul fiind in topul alegerilor. Daca tot vorbim de mirese, in 2017 trendurile de nunta in materie de rochii este tot mai mult axat pe rochia 2 in 1, adica un model plin, in stilul rochiei de printesa sau sirena, partea de jos putandu-se detasa pe parcursul serii, rochia devenind mai usoara si permitand astfel miscari mult mai lejere si un evident plus de confort.

Tema naturii este tot mai des prezenta, atat in cazul ornamentelor luxuriante atarnate, cat si in cel al buchetelor si rochiei de mireasa. Aranjamentele florale sau buchetul miresei devin tot mai abundente, pastrandu-si un aspect natural, aparent neglijent si “salbatic”, accentual punandu-se insa pe efectul wow! Si toata lumea se pare ca isi doreste acest lucru.

Un alt trend al anului 2017 in materie de nunti este si activitatile interactive din cadrul nuntii. Pe langa traditionalul tur al meselor si salutarea invitatilor sau dansul, cuplurile is doresc din ce in ce mai mult sa ii implice pe invitati activ in eveniment. Ideile de candy bar, fruit bar sau snack bar, precum si diverse jocuri amuzante sunt acum un nou plus, garantand astfel ca nici un invitat nu se va plictisi la nunta.

Deserturile originale sau torturile “naked” fara topping-uri sau martipan, decorate cu flori naturale sunt din ce in ce mai cautate, oricum imaginatia cofetarilor poate satisface cele mai traznite sau indraznete idei.

Oricare ar fi tematica centrala aleasa, noi va stam la dispozitie cu o gama variata de accesorii de nunta, invitatii de nunta sau cutii sau alte ambalaje pentru marturii care pot fi utilizate si ca elemente de décor. Un exemplu foarte bun in acest sens ar fi borcanele pentru marturii, care pot fi transformate intr-o deosebita perdea de lumina exterioara pentru o atmosfera romantica. Originalitatea consta atat in experienta cat si in elemental surpriza, iar gama noastra variata de produse este esttrem de versatila si practica.