Sunteti un cuplu pus pe sotii, care apreciaza un simt al umorului bine dezvoltat? Vreti sa transmiteti vestile cele mai bune privind data nuntii intr-un mod original si amuzant? Avem solutia perfecta: colectia de invitatii de nunta haioase poate contine modelul ideal care sa va reprezinte iubirea in cel mai potrivit si original mod posibil.


Avand in vedere ca invitatia de nunta este, la urmei urmei, cartea voastra de vizita, aceasta trebuie sa va reprezinte atat pe voi ca si cuplu si personalitate, cat si tematica nuntii. Colectia de Invitatii Haioase va ofera 25 de modele de invitatii de nunta care mai de care mai amuzante sau hazlii, respectand totusi idea de nunta si iubire. Design-ul este unul colorat, vesel si prezinta diverse desene, caricaturi, scene animate sau situatii amuzante in case se afla cei doi miri.


Unul dintre modelele de invitatii de nunta haioase este invitatia 2687, o varianta pe vertical, confectionata din carton alb mat care ii prezinta pe cei doi indragostiti in momentul cererii in casatorie. Acest model de invitatie de nunta este si unul original, iesind din tiparele clasice in ceea ce priveste plicul, invitatia tragandu-se din cartonul support cu ajutorul unui snur rosu.


O alta invitatie de nunta pe care vi-o propunem in acelasi stil hazliu este modelul 160040, care desi se bazeaza pe combinatia alb-negru, dispune de un design unic si original, trimitand la imaginea unei benzi de film. Prezentand un desen stilizat care ii reprezinta pe cei doi miri in forma animata, aceasta invitatie de nunta haioasa este alcatuita din 2 parti, una, realizata din carton alb cu un chenar negru pe care apar numele mirilor si textul invitatiei si o pelicula transparenta cu cei doi miri care se ataseaza de cea a invitatiei printr-un fundita din material textil, alb cu auriu.


Daca doriti sa va transpuneti pasiunea pentru mare, calatorii cu barca sau pur si simplu va organizati nunta langa un lac, acest model este alegerea potrivita. Pe un fundal albastru azur care prezinta animatii haioase, cei doi miri intr-o barca pe apa, intampinati de domanisoarele de onoare, soarele sus pe cer si pasari colorate in zbor, aceasta invitatie haioasa de nunta va adduce cu siguranta un zambet pe buzele invitatilor cand acestia vor deschide plicul.


Va invitam pe site-ul nostru sa alegeti invitatia de nunta care va reprezinta cel mai bine din Colectia Haioasa. Dispunem de o varietate de modele, si vas tam la dispozitie cu recomandari si sfaturi. Iesiti din rutina invitatiilor de nunta clasice si suprindeti-va viitorii invitati intr-un mod original si amuzant, ca sa nu mai zicem, de mare efect. Acest eveniment major din viata voastra este un moment de pura bucurie, de aceea consideram ca ar trebui anuntat ca atare.


Puteti vizualiza mai multe modele din Colectia de invitatii de nunta Haioase printr-un singur click aici.