STICLE

Alege din gama noastra variata de sticle si accesorii pentru sticle, ce dau un ton original si personalizat, indiferent de scopul acestora.


Nunta, nunta de argint sau aur, botez, banchet sau zi de nastere reprezinta o zi plina de entuziasm si buna dispozitie, zi in care iti poti rasfata invitatii cu marturii precum traditionala tuica de prune, vin sau ceva iesit din comun ca siropul de lavanda sau ulei aromatizat facut de tine. Pentru toate acestea si multe altele, gasesti modele inedite de sticle de dimnesiuni diferite, de la 20 ml la 2 l, pe care le poti face si mai speciale decorandu-le cu dantela, fundite, perlute, franghie sau snur colorat pe care le poti achizitiona accesand rubrica Accesorii nunta.


Sticlele pot fi personalizate cu o eticheta autocolanta  sau cartonas tip carticica, iar pentru a ambala cadoul final iti recomandam una dintre cutiile sau pungile noastre pentru sticle si prajituri.


Atentie! Din motive de igiena, dar si pentru o lipire optima a etichetelor autocolante, va sugeram sa spalati sticlele inainte de utilizarea lor!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă