ETICHETE

Alege dintre modelele noastre de cartonase sau etichete autocolante de diferite forme si dimensiuni in ton cu tema evenimentului tau! Modele clasice, elegante, romantice, traditionale, florale, haioase, vintage, rustic sau chic, cu o tiparire impecabila, pentru marturiile oferite la nunta, botez, banchet sau zi de nastere. Iar daca inca nu gasesti modelul cautat, te indemnam sa intri la sectiunea de etichete cu poza, unde poti incarca poza si textul tau pentru o eticheta unica.


Tipul de eticheta: Aveti de ales intre eticheta autocolanta  (care se lipeste pe sticla/borcan) sau eticheta tip cartonas (model felicitare care se leaga de gatul sticlei/borcanului cu o panglica/snur). Etichetele/cardurile sunt pretaiate si nu se vor lipi de catre noi pe sticla/borcan, deoarece nu dorim sa duca la deteriorarea lor prin transport sau spalarea recipientului.


Tiparul este inclus in pret.


Atentie: Pretul panglicii sau al snuruluil NU este inclus in pretul etichetei! Puteti achizitiona Panglica accesand rubrica: Accesorii nunta >> Panglici.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă