Unde ne vedem - urmatoarele Expozitii si Targuri de nunti

Ati prins de veste? Venim weekendul acesta la Oradea pentru voi, mirii anului 2019! 

Fie ca visati la un eveniment clasic elegant, modern, cu teme florale, vintage sau haioase, la noi gasti cu siguranta invitatia si marturiile care va reprezinta. Vizitati intre 18 si 20 ianuarie standul TBZ Transilvania din cadrul targului MOJO Wedding Expo, desfasurat sub cupola Era Park Oradea, si inspirati-va din colectia noastra vasta!

TBZ la Mojo Wedding Expo, Oradea


Esti baimarean si planuiesti o nunta in 2019? Nu rata Targul de Nunti, desfasurat in perioada 18-20 la VIVO Baia Mare!

Nu e vorba doar despre rochie, sala de evenimente, muzica si fotograf. Ai de pus la punct multe alte detalii, cum ar fi sa alegi invitatia potrivita, sa te decizi intre zeci de modele originale de sticle si borcanele pentru marturii, dar si ambalaje speciale, personalizate, precum si pahare deosebite pentru miri, meniuri cu numere de masa, plicuri de bani si liste de invitati in ton cu tema nuntii tale si multe alte accesorii la preturi mici.

Profita de reducerile de inceput de an la standul TBZ Transilvania!

TBZ la Targul pentru mirese de la VIVO Baia Mare, 2019


Intr-un decor roial, somptuos, targul de nunti Cluj-Napoca’s Wedding Show din incinta Grand Hotel Italia, devine o adevarata resursa pentru viitorii miri care încep noul an cu entuziasm, planuri noi si idei creative!

Organizarea celui mai frumos eveniment din viata trebuie sa fie o placere, de aceea apucati-va de treaba din timp! In weekendul 18-20 ianuarie, va asteptam sa va luati doza de inspiratie in materie de invitatii, marturii si accesorii de nunta pentru 2019.

invitatiedenunta.ro participa la Cluj Napoca's Wedding Show


Te pregatesti pentru pasul cel mare?

Nu mai alerga prin tot orasul dupa invitatii, sticle, cutii, plasute pentru marturii, meniuri, plicuri de bani si alte accesorii. Haide in weekend, 18-20 ianuarie, la Cluj Wedding Style, standul TBZ Transilvania si te ajutam noi sa alegi din colectiile noastre articole cu care iti vei impresiona placut invitatii!

TBZ la Cluj Wedding Style 2019, Amiral