Unde ne vedem - urmatoarele Expozitii si Targuri de nunti

Cei care isi doresc o nunta de poveste si un eveniment de invidiat nu trebuie sa rateze, intre 23-25 noiembrie 2018, cea de-a XIX-a editie a Expozitiei O Nunta Perfecta, organizata la Promenada Mall in Targu Mures! 

La standul TBZ Transilvania se anunta o ploaie de reduceri si oferte speciale! Vom fi sursa ta de inspiratie in materie de cele mai noi tendinte pentru invitatii, pungi pentru cadouri, cutii pentru prajituri si marturii, sticle si borcanele cu design deosebit, meniuri si multe alte accesorii.

TBZ participa la targul O nunta de poveste, Mures


Expozitii Anterioare


De Black Ftiday, TBZ Transilvania te sperie cu cele mai mici preturi si oferte speciale la invitatii, pungi pentru cadouri, cutii pentru prajituri si marturii, sticle si borcanele cu design deosebit, meniuri si multe alte accesorii. Unde ne gasesti? Vino la standul nostru din cadrul targului Cluj Wedding Style 2018, organizat in incinta complexului Amiral Events & Style intre 16-18 noiembrie 2018. Fie ca vii cu lista de produse alese de pe invitatiedecluj.ro sau nu, colegii nostri iti vor oferi sfaturile de care ai nevoie si raspunsuri la nelamuriri pentru a-ti usura procesul decizional

Alaturi de peste 70 de firme din domeniul organizarii nuntilor dinTransilvania, te asteaptam sa iti prezentam in avanpremiera cele mai noile trenduri in materie de nunti pentru anul 2019.

TBZ la Cluj Wedding Style, Amiral


Weekend-ul urmator, 9-11 noiembrie, ne vedem la targul mireselor Expomariage din incinta Trade Center, Oradea, unde va intampinam cu sute de invitatii modele deosebite de sticle, ambalaje originale pentru marturii, dar si multe alte accesorii care dau culoare si personalitate nuntii voastre.

Profita de cele mai mici preturi la produsele noastre!

TBZ la Expomariage, Oradea


Planuiesti o nunta in viitorul apropiat? Nu rata editia de toamna a targului Salonul Mireselor, desfasurat in perioada 1-4 noiembrie la Expo Transilvania, Cluj-Napoca!

Nu e vorba doar despre rochie, sala de evenimente, muzica si fotograf. Ai de pus la punct multe alte detalii, cum ar fi sa alegi invitatia potrivita, sa te decizi intre zeci de modele originale de sticle si borcanele pentru marturii, dar si ambalaje speciale, personalizate, precum si pahare deosebite pentru miri, meniuri cu numere de masa, plicuri de bani si liste de invitati in ton cu tema nuntii tale si multe alte accesorii la preturi mici.

Va asteptam la standul TBZ Transilvania cu preturi speciale de targ!

Cards Distribution la Salonul Mireselor 2018, editia de toamna


Dragi miri! 

Suntem nerabdatori sa ne vedem la cel mai mare si popular eveniment din zona Moldovei, unde va vom intampina cu reduceri senzationale de pana la 80% la invitatii de nunta si plicuri de bani, sticle si borcanele pentru marturii, ambalaje si accesorii!

Preturi de Black Friday in perioada 26-28 Octombrie 2018 la Sala Polivalenta din Iasi la Targul de nunti Ghid Mariaj Iasi, Editia de Toamna.