Retur produse

Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Citeste mai jos termenii si conditiile in care se returneaza produsele.
  2. Completeaza formularul de retur si astepta sa fii contactat de unul dintre colegii nostri.
  3. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa trimiti produsele prin intermediul unei firme de curierat fara ramburs la adresa indicata de colegii nostri in raspuns.
  4. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate suma platita pentru produse/servicii va fi returnata in termen de 14 zile.

Termeni si conditii retur produse

Daca nu esti complet multumit de produsele cumparate de pe invitatiedenunta.ro si vrei sa renunti la cumparare, si implicit sa primesti banii inapoi sau sa cumperi altceva de valoarea produselor, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse din magazinul online invitatiedenunta.ro.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator).

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica a produsului. Exceptie fac produsele care sunt personalizate, si anume invitatiile, etichetele, meniurile, plicurile de bani, listele de invitati, pungile de cadou personalizate, etc.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii invitatiedenunta.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. invitatiedenunta.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

DE RETINUT!

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, rupture, zgarieturi, lovituri ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar valid (in lei) deschis pe numele titularului de factura.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la firma de curierat in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.