Termeni si Conditii

Bine ati venit pe Invitatiedenunta.ro!

 

Va multumim ca ne vizitati!

 

Invitatiedenunta.ro va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

S.C. Cards Distribution S.R.L., proprietara site-ului invitatiedenunta.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina "Termeni si conditii" in orice moment.

 

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. La pretul afisat pe site se pot adauga costul de tiparire. Invitatiedenunta.ro nu percepe nici o alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate. Invitatiile nu se asambleaza de catre Cards Distribution S.R.L. - Invitatiedenunta.ro . 

 

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor

Cards Distribution S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii unei colaborari eficiente cu utilizatorii. Invitatiedenunta.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Invitatiedenunta.ro va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor prin newsletter-ul site-ului si de a transmite cupoane, felicitari sau alte mesaje. Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre Invitatiedenunta.ro si clientii sai. Daca clientul nu mai doreste primirea newsletter-ului, se poate dezabona printr-un simplu click pe link-ul primit prin email de la Invitatiedenunta.ro.

Invitatiedenunta.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs explicit. In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Invitatiedenunta.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv caracterul comercial al produselor.

Invitatiedenunta.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

 

Drepturile de autor

Intregul continut al Invitatiedenunta.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente apartinand site-ului www.invitatiedenunta.ro se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea S.C Cards Distribution S.R.L. si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa contact@invitatiicluj.ro

 

Declinarea responsabilitatii

Toate fotografiile produselor sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot prezenta mici diferente fata de poze (culoare, forma, design, etc.). Aceste mici diferente se pot datora faptului ca produsele venite de la furnizori fac parte din loturi diferite.

Majoritatea pozelor de prezentare provin de la furnizori straini, textul fiind scris cu fonturi care nu au caractere romanesti. Din aceste motive, clientul va opta doar pentru fonturi din lista propusa de noi pe pagina fiecarei invitatii sau alte fonturi cu caractere romanesti, cu conditia de a ne pune la dispozitie fontul (format TTF. sau OTF).

De asemenea, unele imagini cuprin accesorii cu rol decorativ, ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. 

Echipa Invitatiedenunta.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, Invitatiedenunta.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. S.C. Cards Distribution S.R.L. nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

 

Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul www.invitatiedenunta.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, sau pe adresa de e-mail contact@invitatiicluj.ro atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator.

In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii S.C. Cards Distribution S.R.L. dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

 

Conciliere clienti nemultumiti

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dn-ul Cristian Ciureanu.

 

Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.invitatiedenunta.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, S.C Cards Distribution S.R.L. rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

 

Litigii

S.C. Cards Distribution S.R.L., proprietara a Invitatiedenunta.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.